Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy!

MlodyJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka wam!!!

Ostatnio zaczolem grac w apb no i trochę poszukałem w necie i obczaiłem ze jeżeli będę miał mnożnik ten 1.5 to dostane więcej kasy itp.. wiec zaczolem okradać sklepy, przechodniów itd no i następnie poszedłem sprzedać te ukradzione rzeczy... ( cały czas miałem mnożnik 1.5) no a następnie trzeba było "wyprać" pieniążki..i tu zaczyna się coś dziać.. no bo skoro mam tej "brudnej kasy" np 1200 i z mnożnikiem 1.5 to powinienem dostać około 1500 normalnej kasy... a tu szok.. patrze a tu nie dostaje tylu tylko dostaje około 600 czy 700, czasem jest dobrze ze dostaje tyle co powinienem a czasem nie... dlaczego tak jest?? z góry dzięki :D

Opublikowano

Jeżeli faktycznie tyle miałeś mnożnika to może jakiś enforcer przed Twoim oddaniem kasy Cię zaczął ścigać, a Ty byłeś w grupie z jakąś osobą? Jeśli tak, to Twoja kasa podzielona została na osoby w grupie.

Jeśli nie byłeś w żadnej grupie, to nie miałeś mnożnika na 1.5. Mnożnik zależy od "notoriety level" - wbija się go do max 4 lvl przez zabijanie przechodniów lub rozwalania otoczenia. Od 4lvl do 5lvl wbija się go robiąc misje.

Możliwe, że podczas jazdy do miejsca oddania kasy, mnożnik spadł.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Pissed ma rację, ale czasem się zdarza że APB łapie buga i zamiast pomnożyć ci x1,5 i spaść do 0.5 to najpierw spada do 0.5 a następnie oddaje kasę. Coś takiego ma miejsce naprawdę rzadko, ale jednak. Chociaż najprawdopodobniej byłeś z kimś w grupie i ten ktoś dostał połowę z tego co oddałeś.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...