Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne Serwery!

pawlikko09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanko.. jakie prwyatne serwery teraz dzialają szukalem na forum ale w tematach jest takie zamieszanie ze trudno sie polapac więć mam do was prośbę

powiedzcie jakie serwy działają i dajcie linki do strony , rejstracji, spolszczenia.. lub do tematu na forum

będzie 5 za najfajniejszy serw a moze nawet 3x 5

wiec piszcie

1 nazwa serwa

2strona serwa

3 rejestracja

4 spolszczenie

a jesli jest taki temat na forum.. dosc uporzadkowany zeby mozna bylo sie zarejstrowac i sciagac to poprostu dajcie linka do tematu

z gory thx

Opublikowano

Ta jasne i może jeszcze ci wpisać passy dla GM'a i wszystkie komendy działające na serwie ^^.

Zagraj w brtmt2 to coś dla ciebie ^^.

\-_Czarna Lista_-/

| nr.1 pawlikko09|

| nr.2 ..... |

UWAGA:

Jeżeli ktoś zrobi czarną listę lub coś podobnego, uznam to za bez użyteczną kopię mojej listy.

Opublikowano

zal kurwa

juz nie wi9em poco pisalem temat jak same pojeby co nie potrafią pomuc sie udzialają

dark sobie nastukuje posty idiotycznymi komętarzami a ja prosze o jakis serw

Opublikowano

pawlik sam jestes idiota... Nawet w dziale metin2 posty sie nie zwiekszaja?

PS: kup slownik...

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

Autor@

Po huja mam ci wypisywać:

wiec piszcie

1 nazwa serwa

2strona serwa

3 rejestracja

4 spolszczenie

I co jeszcze???? Sam se nuubku poszukaj a nie.YouTube jest dla neo kidsów które nie umieją szukać privów jak ty.Znajdziesz tam swojego kumpla, larwe "Cybucha" i on ma filmy z rejestrem itp. skapiłeś?

PS:Tutaj się pisze problemy do privów a jak coś to dajemy rejestr i download zaufanym osobą, czyli nie ty.

Jesteś nr.1 na mojej czarnej liście...

\-_Czarna Lista_-/

| nr.1 pawlikko09|

| nr.2 ..... |

UWAGA:

Jeżeli ktoś zrobi czarną listę lub coś podobnego, uznam to za bez użyteczną kopię mojej listy.

Opublikowano

Powiedziałeś coś sensownego UP@?

Właśnie nie...To zamknij pysk kozaku i zniknij......!!!

@Kończe ten spam.

\-_Czarna Lista_-/

| nr.1 pawlikko09|

| nr.2 ..... |

UWAGA:

Opublikowano

@up kolęs walnięty czarna lista xD

@topic NIE PODAWAC SERWÓW ANI REJE AND DOWNLOAD NIC!!!!!

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

autor tematu jest na pewno niespełna rozumu :] Wyzywa wszystkich od idiotów a sam nie potrafi znaleźć infomracji o działających serverach ... To forum jest od tego żeby pomagać, ale ten temat jest po prostu żałosny. Równie dobrze autor tematu moze założyć temat "kto mi będzie expił postać do 70 lvl a potem odda ? " -.- i jeszcze sie bedzie kłócił że nikt mu nie chce pomóc lvl wbic na postaci ... Zamknąć ten temat ... I pomagać , to nie znaczy robić wszystko za kogoś.

• Dodaj nową pozycję...