Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Team-Speak 3

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z oficjalnej strony:

http://www.teamspeak.com/?page=downloads/

Pobierasz, instalujesz i laczysz sie z Naszym serwerem wpisujac ip.: ts.mpcforum.pl, szukasz kanalu i gadasz ! :D

Opublikowano

Uwaga został utworzony nowy kanał kto chce grać w battlefield Play4free albo w lola albo w minecrafta niech wejdzie na kanał prywatny nr 8 tam macie battlefield Play4Free wejdzie po niżej i czekajcie tam jak będe to napewno wejde potem powiem wam hasło ale pod 8 sa 2 sloty i wejdzcie tam.

Opublikowano

inaczej uwaga jak wejdziecie na ts to wtedy poszukajcie troche w dol i powinno pisać kanały prywatne nastepnię idźcietroche w dol i szukajcie numer 8 i tam jest mój kanał ja moge tam wszystko zrobić xD ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

inaczej uwaga jak wejdziecie na ts to wtedy poszukajcie troche w dol i powinno pisać kanały prywatne nastepnię idźcietroche w dol i szukajcie numer 8 i tam jest mój kanał ja moge tam wszystko zrobić xD ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To Fajnie, bardzo mnie urzekłeś swoją historią.

Opublikowano

Powiem tak od rana można mnie spotkać od 9-do-11 i potem jak wejdziecie na kanał będę i wtedy można pogadać ze mną i umówić się w późniejszych godzinach xD

bartek xD a bartek zobacz czy teraz działa ts?

Opublikowano

!!!UWAGA!!! Kto chce grać w Battlefield Play4Free,League of Legends lub w Minecrafta to prosze o wejście pod to ip 91.205.75.231.Natępnie szukajcie Pokoje Prywatne i znajdziecie numerek 2.Battlefield Play4Free i tam macie mój kanał oczywiście bedzie wiekszy jeśli zbiore 8 osób to bedzi większy kanał i wtedy bedziecie pogli wejść ze mna i grać a także z innymi ciekawymi osobami z góry dzieńki.Pierwsze 2 osoby dostaną na kanale Channel Admina. Adrian xD

A i mój nick to Adrian12

!!!Uwaga możecie mnie spotkać od 9:00 do 11:00 i wtedy będe też dlużej ale można o tej godzinie sie ze mną dogadać xD ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Adrian jest mały problem z tym ts normalnie mi działał a tera nie można sie połączyć a z innym mogę o co chodzi ? server upadł ?

Opublikowano

Nie polecam kanału Adriana, cały czas zmienia serwery bo leci na rangę którą mu proponuja, no life. Normalnie Patologia :>

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Ja dzisiaj napotkalem taki problem że kiedy włączam bf p4f i mam włączonego ts3 to pokazuje mi sie okienko podczas gry u góry w lewym rogu pokazuje kto jest na kanale a w prawym kto wchodzi na server w ts można to jakos wyłączyć

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam na ts3 o to ip:188.xxx320 I na kanał prywatny numer 2 tam jak będziecie i ja będe czyli mój nick Adrian12 to chętnie pogram oczywiście zapraszam też ludzi którzy grają w bf3 chętnie też zagram xD Serdecznie Dziękuje za przeczytanie postu będe wdzięczny jak wejdziecie xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...