Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszytkie No-delaye

SoulDK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Savage Blow jest samo w sobie szybkie, więc po co ND? Na 3 Jobie dostaniesz ME na które można zrobić ND i jest chyba jeszcze jeden skill jest taki na który można zrobić ND(bodajże Assasinate). Są to jedyne skille atakujące które mogą zostać przerobione ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Nowicjusz
Opublikowano

wiem ze jest szybkie a z nd by było koksiaste na maxa no ale nic dzieki i tak rokushou super ze jestes kidmodem ;] pozdrawiam goraco

Opublikowano

Podczas bicia z czego ?? Nie rozumiem twojego pytania, jezeli masz nd na jakiegos skilla obrazenia nie zmieniaja sie w stosunku do obrazen bez nd

Opublikowano

Podobno jak ma się zrobionego ND i DEM'a na SB to hity się zmniejszają odrobinkę, ale to i tak nie ma różnicy bo z ND nawalasz tak szybko że nie odczuwa się tego wcale ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mam pytanie. Może troche głupie - nie wiem. Otóż chciałem sie zapytać , czy przerobienie skilli działa tez u KoCyków? To znaczy, czy jeśli gram Night Walkerem, to mam takie same id na Lucky Seven(chyba tak to sie pisze) co u thiefa?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja pierdole ... jestes zajebisty ... to hackuj sobie ... nie odświeżaj starych tematów... a ND jest patched

Opublikowano
dzisaj sciagalem najnowsza wersje maple i harepackera 3.2.1 przed 20 minutami zrobilem ND

Będzie działał, ale DMG jest już Server Sided i DMG z ND nie będzie odbierało życia mobom. Zamykam.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...