Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak grać? Poradnik

jestemnr12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę chaotycznie to zrobiłeś. Ale najbardziej przyda się nowym graczom.

Ja bym trochę poprawił ten tutek. Tak jak mówiłem tutki powinny być wykonywane bardziej starannie (jak dla mnie)

Opublikowano

dawno w bf'a nie grałem (od 4 dni po premierze) i mi skill trochę spadł, zapomniałem co i jak - chaotycznie ale jakoś trochę zrozumiałem. I ZMIEŃ TE KOLORY, BO OCZOJEBNE SĄ

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

Masz pecha koleś ;P przez to że wpadłem na plagiat w mw3 sprawdzę twoje wszystkie tematu :) i oczywiście wszedzie dam reporty <3 więc mamy kolejny plagiat 2(proszę o solidne warny dla tego kolegi) o to link do oryginalnego tematu

http://porady.polygamia.pl/porady/w,3053,130233517,130233517,Battlefield_3_jak_grac_Poradnik.html

Opublikowano

tamten zgapilem ale ten nie zgapilem tak.przyznam nie jest moj.Bo to moj kolega mi napisal i mowil ze wymyslil mi wiec on mi napisal to wszystko na gg i tu napisalem a tak to moj kolega mowil ze wymyslil te 2 tematy tak? nawet niewiem ze takie cos jest bo to on wymyslil a nie zgapilem z neta tak?????<<<<<..........

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...