Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltairMT2[PL][Dedyk]

janek1700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jacy wy jesteście naiwni to po prostu mi żal was, ślepi jesteście, macie klapki na oczach, serwer jest własnością Xiao który na serwerze jako gm zrobił dwa konta, porównałam ip i z tąd wiem, jak sami wiecie serwery xiao padają po tygodniu

• Odpowiedzi 661
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest problem z maszyną, który spowodowany jest "sobotnią" pracą OVH!

Nie spamujcie i grzecznie oczekujcie na start, przy okazji pobierzcie potrzebne rzeczy do gry.

ItemShop nie jest pod zarobek, tylko pod utrzymanie maszyny... proste.

Dla mnie w tym monecie jesteś naiwny skoro wierzysz w ich tłumaczenia i opowiadanie bajeczek

Opublikowano

No to ściągamy łatkę i czekamy na serwer. Myślę, że nie będzie z nim tak jak z MetinOfChampions... mam nadzieję.

Zapraszam do Jinno

@@morze1989 ty robisz wszystko, żeby nas przekonać, żebyśmy nie grali na tym serwerze. Nie chcesz, to nie graj, nie pier*ol tutaj cały czas o jednym i tym samym....

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Za chwilę to ty wyjdziesz, mam prawo tu być a że serwer znam od podszewki mam przewagę, niech głupio nie tłumaczą maszyną bo to bezsens przez nich wymyślony

A kogo to obchodzi, że Ty " znasz serwer od podszewki " ? Nie podoba Ci się to nie oceniaj

Opublikowano

No to ściągamy łatkę i czekamy na serwer. Myślę, że nie będzie z nim tak jak z MetinOfChampions... mam nadzieję.

Zapraszam do Jinno

@@morze1989 ty robisz wszystko, żeby nas przekonać, żebyśmy nie grali na tym serwerze. Nie chcesz, to nie graj, nie pier*ol tutaj cały czas o jednym i tym samym....

Czy ja ci mowie ze masz nie grac ? twoja to bedzie decyzja nie moja, ja tyko informuje co wiem ze ser jest Xiao zrobiony pod is , bezczelnie wasz oszukal na becie i teraz macie skutki wydaliscie kase na prozno

Opublikowano

Trochę to dziwne, zapowiadali na 10 stycznia, opóźnienie do 14 stycznia. No dobra to czekam. O 14 dali na stronę notkę że startuje o 15, spoko. Ale teraz problemy z maszyną? Nie robili testów nawet przed startem czy co ^^

Opublikowano

A kogo to obchodzi, że Ty " znasz serwer od podszewki " ? Nie podoba Ci się to nie oceniaj

Kochany mam prawo do oceniania tego oszusta co ten serwer wykupił, który ma zafundowany już tym razem proces sądowy,

Serduszko teraz boli że zwyczajnie was naciagnol na kase

Opublikowano

Kochany mam prawo do oceniania tego oszusta co ten serwer wykupił, który ma zafundowany już tym razem proces sądowy,

Tak się składa, że ja akurat nie wydałem nawet złotówki na ten serwer, nie wiem jak inni.. Jak nie ruszy to znajdę inny serwer i już ..

Opublikowano

Czekać kurwa pierw na MOCH i nie wystartował teraz ten nie wystartuje ;p

Po huj oni się biorą za stawianie serwera ;O

Przepraszam za wulgi

Opublikowano

Tak się składa, że ja akurat nie wydałem nawet złotówki na ten serwer, nie wiem jak inni.. Jak nie ruszy to znajdę inny serwer i już ..

Pisałam ogólnie, wydane zostały pieniądze w IS a teraz są podziękowania, sami wiedzieliście od początku jaki jest Xiao i jeszcze zrobił sobie podwójne konta bo Zniwiarz i Grand to ta sama osoba,

Trzeba było poczytać opinię wczesniejsze a nie wydaliście kase i teraz płacz bo serwer nie ruszył

Opublikowano

ja to ogolnie nie wiem co za debil wydał kase na bete...

Opublikowano

Znam ten serwer od samego początku, wiem doskonale co mówię i też grałam na becie, poczytałam opinię o zniwiarzu, niech wam nie wymyślają bajeczek że problem z maszyną

Opublikowano

Jak Ty sie włamałeś to kurwa znajdę cie, urwę Ci łeb i nasram do szyi. Co Ty na to?

Po pierwsze jestem dziewczyną, po2 ja zgłosiłam serwer na policję za dokonanie przestępstwa i za nielegalność a po3 nie bawie się w hakowanie bo nie mam zielonego pojecia o tym

Opublikowano

Być może wstanie ale na kwestie tygodnia bo jest zgłoszony na policje a powody już administracja tego serwera zna

jesli serv jest off bo pokazali twoje ip i sie nagle bulwers ,policja, grozby itp . czlowieku sama na to pozwolilas akceptujac regulamin tego serva .

ogólnie to mi cie zal

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

jesli serv jest off bo pokazali twoje ip i sie nagle bulwers ,policja, grozby itp . czlowieku sama na to pozwolilas akceptujac regulamin tego serva .

ogólnie to mi cie zal

Dane osobwoe mogą przetwarzać wyłącznie w celach marketingowych i najwyzej an wlasnym forum

Złamali ustawę o ochronie danych osobowych dlatego sprawa poszła do sądu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...