Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedaż konta

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy za sprzedarz konta na jakims serwisie aukcyjnym jest niezgodne z prawem? wiem ze w owh jest zabronione ale jakies konsekwencje mi groza?

Opublikowano

Tego nie są w stanie sprawdzić , bo każdy może się przeprowadzić, zmienić neta i kompa jak również maila , szanse na bana za kupno konta są bliskie zeru , gdyby mieli tak robić , to z czego czerpali by kase? Nie zabija się kury co znosi złote jaja , puszczaj śmiało .

Opublikowano

@up on chce sprzedać konto nie kupić ...

@Topic .. przy wystawianiu konta na jakimś servisie handlowym zasłoń takie dane jak : PD Poważanie ID konta pkt rangi i inne tegi typu rzeczy ...

Opublikowano

wiem wiem pozaslaniam ale chodzi mi tylko o prawne konsekwencje a nie o bana na konto, bo chyba jedyne co to moga mi z allegro aukcje skasowac?

Opublikowano

Przy transakcji nie podawaj nikomu dokładnych danych czyli ranga, PD i poważanie ponieważ pod kupców podszywają się osoby z suportu BP i wyciągają dokładne dane - na drugi dzień ban.

bugpointblack.png

Opublikowano

Wywiozą cię do Alcatraz i będą tam cie jeb*ć do końca życia.

Ps. Nic ci nie grozi :P

Opublikowano

kolege ostatnio na syberje wywieźli bo handlował lf3 ...

To jest neizgodne z OWH i tyle , zobacz sobie ile rzczy jest do kupienia w necie , itemy do metka , tibi , przeróżne konta do gier online itd . A allegro jest legalnym serwisem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...