Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Engineer

EroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako sympatyczny Teksańczyk o łagodnym głosie z drygiem do wszystkiego, co mechaniczne, Inżynier preferuje bardziej budowanie i zarządzanie budynkami wspierającymi drużynę niż otwartą walkę. Lista jego gadżetów obejmuje automatyczne działko strażnicze strzelające do każdego wroga w jego zasięgu, zasobnik odnawiający punkty życia i amunicję pobliskich towarzyszy z drużyny oraz Teleportery szybko przenoszące kumpli z drużyny na pole bitwy.

Wymyślne urządzenia Inżyniera są jednak pod ciągłym zagrożeniem ze strony materiałów wybuchowych oraz podstępnych wrogich Szpiegów. Dobry Inżynier musi czuwać nad swoim sprzętem i w razie potrzeby szybko go naprawić. Kiedy Inżynier musi ubrudzić sobie ręce, jego trójka zwyczajnych, choć przydatnych broni, połączona z pomocą jego przydatnego sprzętu czyni go bardzo przydatnym w walce

Informacja z TF2Wiki.

Opublikowano

nie chodzi mi o to . ;d

np. jakiej broni używać, jak zmienić działki . ;d

1377774857-U369478.png
Opublikowano

Lepiej wypowiedz się co chcesz wiedzieć.

Więc: Engineerem przed wszystkim musisz budować działka, oraz teleporty, engi ( w skrócie engineer ) wspiera team, oraz jest klasą bardziej obronną.

W bliskich spotkaniach z wrogiem lepiej wyciągnąć shotguna, i władować w przeciwnika śrut.

Żeby wybudować działko potrzebujesz metalu. Żeby ulepszyć działko, bądź zasobnik, także potrzebujesz metalu.

Jak ulepszać? Bardzo proste, wystarczy, że w ową maszynę zaczniesz uderzać kluczem.

To tyle.

Pozdrawiam Pexior.

Opublikowano

nie o to mi chodzi !!!!!!

wiem , że po uderzeniu kluczem !

ale niektórzy mają inną wieżyczk

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...