Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagroda za znajomych?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szybko przychodzi nagroda za znajomych bo wbili godzine temu 8lvl a mi pisze że mają 5 kiedy przyjdzie nagroda??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Z tego co ostatnio BP robi,. to dyski i inne śmiceci już powinneś mieć, a na premkę nie wiem czy masz co liczyć. W każdym razie każdemu jej nie dają, bynajmniej tym którzy ich nie utrzymują.

Opublikowano

Ta, jasne wyraźnie napisane jest ze dostane premkę więc musze dostać...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

nie dostaniesz jej jezeli zrobiles te konta sam. ja dostalem takie cos od BP

Szanowny(a) Graczu,

dokładnie sprawdziliśmy owy przypadek i niestety pełny bonus nie należy się. Użył/a Pan/i swoich własnych kont, aby uzyskać bonusy z zapraszania, złamał/a Pan/i tym nasze OWH i zasady gry. Z tego względu Premium nie zostanie dopisane do konta głównego i jeżeli nadal będzie Pan/i tak postępował/a to następnym razem odciągniemy z konta jeszcze 30% PD i Poważania.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

I tu Cię zdziwię Nie dostaniesz jak już nie dostałeś ;P

UP: Powiem krótko i na temat robiłam też kilka kont z różnych IP a nawet różnych kompów (w innych sieciach ) iii... lipa brak premki a robione to dla konta gdzie nawet sms jeden nie poszedł. A robiłam na koncie boconym z przelewami itp i jakoś z jednego ip poszlo 25/ kont i co premka na 3 miesiące z pełnymi nagrodami, bez większych ceregieli.

Opublikowano

Kur no to all jasne zrobiłem 3 konta na różnych ip i 2 na tych samych ... Close

//Done.

S.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...