Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z instalacja.

Sytirin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem tak jakby dzieli się na 2 części. Pierwsza to przy instalacji jest taki system, że np : dochodzi do 20% cofa się o 10%, potem dochodzi do 30 i znowu się cofa o 10. Jest tak do czasu aż dojdzie do 91,36% Gdyż wtedy postęp się zatrzymuje, mimo iż jest pokazane, że gra się instaluje. Z drugiej strony można ściągnąć grę przez origin, jednak ściąganie 15GB przy internecie 2 mb nie jest przyjemne...

Opublikowano

A może z formatuj kompa albo napisz do supportu EA. Oni zawsze pomogą ^^

W innym razie pozostaje na 1 - 2 nocki zostawić kompa i niech się ściąga ^^

Opublikowano

Spróbuj zainstalować jakąś gre inną- może to wina napędu ?

Jeżeli cokolwiek innego czyta, to najprawdopodobniej masz popsutą płytke.

Pozostaje Ci tylko:

Pójść do sklepu i wymienić płytkę (reklamacja)

Pobrać z Origina, zostawić kompa na noc.

Opublikowano

Na szczęście Origin z rana pobiera po 2mb :) Więc 2 godzinki i z głowy. A z napędem jest wszystko ok, gdyż instalowałem Black Opsa wczoraj :) Jednak teraz pojawia się następny błąd, a nawet 2 ;/ A mianowicie podczas gry w singleplayer mam podwójny dźwięk i wiem, że nie jest to wina komputera, gdyż na innych forach ludzie mają podobny problem a mają duże lepsze komputery. A drugi problem polega na tym, że na multiplayer czasami nie widzę broni ani przeciwników. Na moim komputerze gra na low powinna śmigać:

Procesor : Intel Pentium Dual Core E5400 2x2,7Ghz

Płyta Główna: Asus/Gigabyte/MSI/Foxconn G31MX-K

Pamięć RAM: DDR2 2gb 800mhz

Karta Graf: Geforce GT 220 1024ddr3 ( mam zainstalowny sterownik 285,62. A w innym temacie użytkownik proponował zainstalowanie poprzedniej wersji...(sprawdze to jeszcze))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...