Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackd proxy - Error

Lendor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj chciałem przejść na bota "Blackd Proxy". Bot się ładuje, skrypt też. I do tego momentu jest wszystko dobrze. Po aktywacji skryptu wyskakuje mi błąd "ERROR CAN'T GET CLIENT PID!". Wiecie jak to naprawić, aby działało? Zależy mi na czasie :). Chcę postawić bota na noc.

banner.gif
Opublikowano

Włączam najpierw blackd i później tibie (pojawia się "Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v21.8 ! Official site: www.blackdtools.com" na środku ekranu). Kiedy aktywuje bota to na czacie (zakładka "Server Log") od razu wyskakuje "Cavebot script finished!". A advenced mam ustawioną Tibie 9.43. Jednak dalej nie działa.

banner.gif
Opublikowano

Ehh... Mi nie działa od początku, a dla moich kumpli śmiga bez żadnego problemu :(.

P.S. Mój system operacyjny to: Windows XP Home Edition SP3 32bit.

banner.gif
Opublikowano

Też tak mam z 2/3 razy mi wystartował.. i to tyle. Dziś próbowałem kilka razy i podziękowałem.

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że to błąd w tej wersji bota, a w następnych będzie już dobrze :).

banner.gif
Opublikowano

Czytałem na ich forum.. Ty też poczytaj ,że jest jakiś BuG i go naprawią.

Ale kiedy ? hmmm kto to wie.

Opublikowano

Aby bot działał należy go przeinstalować i zobaczyć czy działa (i tak do skutku). Czasami zadziała za pierwszym razem, a czasem za 25 :(.

Można zamknąć!

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...