Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Max czas działania żarówki(bez wyłączania)

Puchacz™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pilnie światła do rośliny, zamontowałem zwykłą żarówkę od lampki z biurka, i nie mam zielonego pojęcia na ile mogę maksymalnie pozostawić ją włączoną żeby nie jebła. Jak ktoś wie to proszę pisać. Pozdrawiam :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Co hodowle zalozyles trawy lol.

Poczekasz i zobaczysz ile potrzyma watpie zeby ktos ci powiedzial nawet ciezko mi to wyestymowac.

wakow9.png
Opublikowano

Przy zwykłej żarówce to możesz sobie trawkę dla kota wychodować a nie rośline która potrzebuje odpowiedniego oświetlenia.

Ile świeci żarówka, nawet do 2 000 godzin do 8 000, na dni przelicz sobie sam

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

ja to bym poszedl do ateksu a nie pytal sie ile wytrzyma taka zarowka , jak jej nie potluczesz to bedzie dlugi cala

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Przeczytaj na opakowaniu żarówki tam najczęsciej producent podaje mniej wiecej czas działania żarówki. Btw normalna żarówka nie przyspieszy wegetacji.

Opublikowano

a jakas energooszczedna?nie wiem slyszalem ze bielsze swiatlo lepiej działa, btw hoduje tylko 4fun, nie mam zamiaru dilowac :-)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak już pisałem na normalnej żarówce można sobie rzeżuchę albo trawkę dla kota wyhodować bo to nie jest oświetlenie przy jakim urośnie cokolwiek !

Lampa UV tak z 300-600 W może by coś pomogła, przy okazji pewnie i starzy przetrzepali skórę jak zużycie prądy wzrośnie dwukrotnie, ok 10 Kwh dziennie zużycia

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kup sobie jakiegos najslabszego HPSa noi do tego zrob boxe z drewna taka 2m na 3 a w srodku daj folie ktora zatrzymuje cieplo w srodku i gotowe. No a jak naprawde nie chcesz wydawac kup najmocniejsza zarowke i tez sa duze szanse ze wychodzujesz cos ale zrob takiego boxa bo duzo daje a do srodku lampe.

Noi odmiane musisz kupic jakas dobra przygotowana do takiego swiatla np. jakiegos outdoora . Nie pierdolcie bo marihuane wychodzowac do 30 cm to nic wielkiego w gownianych warunkach, potem sie jebie ale i tak mozna na sile.

Te lampy i pierdoly odzywki jak sie ma to masz gwarantowane ze bedzie piekny zbior ale kup sobie jakiegos szybkiego malego krzaczka i tez bedzie na wlasny uzytek . Chyba nie potrzebuje metrowych krzakow po 200 g :P

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...