Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to jest najlepszy gracz na świecie?

simivar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając dzisiaj YouTube, natknąłem się na bardzo interesujący filmik. "Athene" stał się najlepszym graczem jakiego kiedykolwiek widziałem! Zdobywając 30/0 wygrał całą rozgrywkę. Nieprawdopodobne! On poprostu wiedział co ludzie zrobią i był tam wcześniej niż oni, aby ich zabić! Uczcie się od niego, naprawdę wiele potrafi i nie ma nikogo lepszego na całym świecie!

Opublikowano

Jaja se robisz ? campi z radarem i akimbo i to ma być najlepszy gracz na całym świecie ? dobrał se bande noobów na dm i walnoł 30-0 ... rzeczywiście zajebisty jest ^^

Opublikowano

Przez takich ludzi, ta gra schodzi na psy. Taka prawda.

Kamp + Najgorsza broń w całej grze = Pro ?

Chyba sobie jaja robisz.

Potem taki człowiek będzie wzorem dla innych... I już sobie nie pogramy z normalnymi ludźmi, bo każdy będzie grał jak on -.-

?ierdol się.

Dziękuje, dobranoc ;)

Opublikowano

Dokladnie... Rozumiem jescze jak by biegal czy cos czy ze snajpy ale tak i z radarem i ty jeszcze sie dziwisz ze wie gdzie oni sa. LOL

Opublikowano

Ziomuś pewnie jest z MW2, to pierwsze.

Kolejnym punktem jest to, że no faktycznie.. Pewnie po meczu został nieźle zwyzywany od najgorszych, czyli "Akimbo Noob Camped" (sory, ale nie pamiętam już past simple regularnych i nieregularnych, więc dodałem "ed", jak w regularnych :D)

Ja tam lubię swoje akcje ze snajperką, ale ten koleś nic nie wniósł oryginalnego itd..

aha, i dziwnie było to że na końcu każdy gracz miał po 0 deadów :P

Opublikowano

powiem no coz camper mistrzostwo pod detmacha ale z naj bardziej noobska bronia grac i najlepszy gracz na swiecie..

ja w klanie mam kolesia co bez hackow nie campiac (nie mowie akimbo tez gra) robi 60-20 wiec ?

ale ogolnie jak juz wczesniej wspomnialem camper mistrzostwo

i nie jest z mw2 bo w mw2 lecisz runnerem i lepszy wynik masz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...