Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myslisz o 2012

Lantan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslisz o 2012 r koniec swiata ze zostal odwolany ?

Ja mysle to ze mi sie juz to pomieszalo i mysle ze zaczyna sie druga era czyli przed nasza erą byly rozne dinozaury potem nasza era do dzisiaj i dalej nastepna era sie zacznie ? CZyli ze my wyginiemy i będą ....???....

źrodlo:

http://www.sfora.pl/Koniec-swiata-odwolany-Kiedy-nastepny-a32344

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Popraw link bezbożniku :D

Serio w to wierzysz? Ja przeżyłem 5 końców świata i mam się dobrze. Jak będzie to będzie...

Opublikowano

Tak ale sami widzicie ze jest jeszcze troche przed nami a moze byc w 2012 nowa era i kryzys a moze byc w 3000r. apokalipsa a moze 5000r ?

Kazdy ma inne slowo

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Wierzę w to dokładnie w 0%.

To że Majowie potrafili policzyć kilka tysięcy lat w przyszłość to mnie nie przekonuje, gdy mój zegarek windowsowy w kilka sekund policzy to jeszcze szybciej. Jak to Buraczek powiada... Można im pogratulować rozmiaru śrubokręta w dupie. :D

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Według mnie Majowie nie mogli liczyć w nieskończoność i na tej dacie przystali, lub po prostu wraz ze wzrostem bitew itp. nie mogli go dokończyć. Ufam paru naukowcom którzy mówią prawdę co do wyginięcia ludności na kuli ziemskiej. Jestem w 100% pewien. Że w parku Yellow Stone może wybuchnąć wulkan i po nas. Może też być przebiegunowanie, które trwa ok.1mln lat. A nie 2-3 dni. Więc moja ostateczna odpowiedź to taka, że to jest bzdura.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Jeśli koniec świata ma być np. za 500 lat, a przecież już teraz ludzkość ma dość ogromne pojęcie o kosmosie, więc... No chyba logiczne co dalej. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Taaaa. Nowy Rok się zaczął i nagle końca świata nie będzie w wiadomościach xD Buhaha że odkryli to tak równo z nowym rokiem. Ja tam w ten kalendarz majów nie wierzyłem ale jakby nie mogli powiedzieć wcześniej albo później że nie będzie tylko równo z nowym rokiem. Zresztą to nie jest chyba tak że dzisiaj jest jakaś tam era a jutro inna... bez sensu.

obraz24.png

Opublikowano

Ja nie wierze w takie duperele w końce świata albo że krowy latają to jest tylko dla pokazu dla tych ludzi co mówia że zobaczyli w okrągłem kuli i wiedzą wszytko...

Panowie/Panie logiki troche...

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

"NIe znacie dnia ani godziny, dla każdego człowieka tak naprawdę śmierć jest końcem świata" Tak ksiądz odpowiedział zapytany na lekcji czy będzie koniec świata.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

@UP Najprawdopodobniej Majowie nie kontynuowali kalendarza, gdyż wiedzieli, iż ich ród nie przeżyje takiego szmatu czasu...

Koniec świata? Phi... Ile razy już to było?

Opublikowano

Przełożyli koniec świata a nawet jakby nie to i tak w to nie wierze -_- .

Nie wierze i nie będe wierzył w żaden koniec świata do konca zycia.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jakby nie wybili majów do reszty, to by dokończyli ten jebany kalendarz.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jak można w to wierzyć? Przecież dzięki temu bizmesmeni zarobią miliardy ! :)

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...