Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie pytanko dotyczące owiec .

femex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem z owcami , mianowicie moge je ostrzyc lecz wełna nie przywraca się nawet po długim czasie . Co zrobić żeby wełna znowu odrosła ?

x

Opublikowano

Na 100% sie przywraca.Ja grałem na serwerze.Serwer byl wlaczony 24/7H.Owce przywrocily welne po okolo 4 dniach (w rzeczywistosci)

@EDIT

Slyszalem taki poglos ze musza chodzic po trawie (ale nie jestem pewny czy to prawda)

Opublikowano

Potrzebują trawkę, nie dirt porośnięty trawką tylko tą trawę "wystającą". Wtedy po jakimś czasie im odrosną.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

No właśnie też to doczytałem w wiki ale nic , karmiłem nią rzucałem w nie ale Zero , NULL nawet jednej małej wełenki ... Chyba będę musiał je rozmnażać . A może być to Wina texture paka ?

Co do texture paka ...

Zciągłem sobie ciekawą paczke lecz gdy wyłączyłem za aktualizowałem i włączyłem MC mam takie 3 kwadraciki na jednej teksturce stona , te kwadraciki to teleport , a drugi i trzeci to płomienie .

x

Opublikowano

A twój txt pack ściągnąłeś na 1.8 czy 1.0.0?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Wełna (jeżeli grasz na wersji 1.0.0 bądź też 1.8) nie regeneruje się. Zostało to dodane przy jednym ze snapshotów od _Jeb.

A jeżeli chodzi o txt packa to tak jak up napisał po prostu spatchuj go programem mcpatcher :)

Pomogłem? Daj Lubie to!

1319644369-U377212.pngSygnatura by Pafio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...