Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie do gry

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , nie moge sie zalogowac , caly czas trwa laczenie , inni na moim koncie moga sie zalogowac ,nie latam na bocie i usuwalem juz pamiec przegladarki i tez nie pomaga .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

powroci jak ci z big gnoju wykaraskaja sie z tego szamba , pajace !!! juz szlak mnie trafia w ciagu poltorej miesiaca trzy aktualizacje jak sie nie myle ... chyba ze pracuja nad nowymi zabezpieczeniami ... ale to sie okaze troche cierpliwosci panowie

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Michu mam ten sam problem patrzylem na 3 przegladarkach pisalem do BP napisali mi ze sprawy internetu sa dosc rozlegle i nie moga mi pomoc. Michu jakbys cos wiedzial jak zrobic by dzialalo daj jakis znak bo tez sie wkurzam , grac nie moge mam 20lvl pulkownika i ranga spada....

Ja dzis rano moglem grac wrocilem ze szkoly o 14 nie dziala. Dali aktualizacje i nie loguje mnie.

Opublikowano

Po 8 ticketach wrescie mi odpisali.

Szanowny(a) Graczu,

Problem o jakim Pan/Pani pisze jest masowy (ma go wielu graczy) i jest już nam znany.

Poinformowaliśmy już programistów i trwają właśnie prace nad jego rozwiązaniem.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia.

Zapraszamy również na forum, gdzie informujemy na bieżąco o wszelkich problemach i aktualizacjach w grze.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam ten sam problem z połączeniem. Usuwałem ciasteczka wszystkie wtyczki na nowo aktualizowałem i ładuje się w nieskończoność a i zmieniałem przeglądarki na wszystkie możliwe i bez powodzenia. ; (( Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. A i gdzie można znaleźć adres e-mail do supportu.??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...