Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak celownika w grze.

vortex1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z alterivnet gdyż włączam dziś grę wchodzę na serwer i gram. Po chwili się z orientowałem że nie mam celownika w grze. Myślałem że to taki serwer lecz wszedłem na inny i to samo. Wiem że to śmieszny problem ale ten celownik się przydaje. Robiłem grę od nowa i dalej to samo. Pomocy

Opublikowano

To jest Hardcore TDM to tryb gry.

Na jeszcze innych serwerach powinno być normalnie.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Człowieku ja gram na alterivnet odkąd chyba powstało i znam się czy to Hardcore czy nie. Ty mi lepiej napisz dlaczego na każdym trybie tego nie mam.

Opublikowano

ale w jakim sesie? celownik laserowy czy acog czy chodzi ci o sam krzyzak?? ja kiedys nie mailem wogule broni mialem tylko zapas i semtexa po kilku miechach sie naprawilo

Opublikowano

chymm wyciognij folder players ale go nie usuwaj i pozwól zrobic nowy i sprawdz czy wtedy bedzie jesli bedzie to znaczy ze config sie w starym folderze cos ci powalil pewnie od jakis modów. powiec czydziala na tym nowym players

Opublikowano

no sory nie wiem nie pomoge Ci jesli az tak zalezy Ci na tym celowniku to zrób format kompa albo dysk sformatuj i pousuwaj wszystkie zawartosci mw 2 na dyskach i wtedy sprawdz ja ogulnie krzyzaka uzywam tylko do qs niczego wiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...