Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Tsro Loader Dzialajacy Na Wersji 1.201!

gemoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wszędzie o wszystko musisz sie pytać co bota dotyczy...

Mi też działa xD

Dzięki za upa i za skana :]

Problem macie taki że pewnie BOTA próbujecie odpalic na redirect :/ haha....

Pytam bo, nikt z wlasnej woli nie powie nam jak co zrobil ; p.

a pozatym, i tak nikt nie odpowiada ;p

Opublikowano

Wystarczy wyłączyć funkcje:

-English Pserver (w końcu tyczy się to prywatnych serwerów)

-Grap Range (bo... bo tak, bez tego po prostu działa^^)

wiz_taxer.png
Opublikowano
Wystarczy wyłączyć funkcje:

-English Pserver (w końcu tyczy się to prywatnych serwerów)

-Grap Range (bo... bo tak, bez tego po prostu działa^^)

ale ja tego wogole odpalic nie moge, on sie mnie pyta jakiego programu uzyc.

@Edit: Prosze niech ktos komu sie to udalo, opisze krok po kroku jak to zrobil : p.

O ja pier.... Sorry. Ja myslalem ze to 2 razy to samo wrzucil i probawalem jednym plikem dzialac ; p.

Opublikowano

Wejdz tutaj > Link

I sobie przetlumasz dol -.-

1. Place the loader into your Silkroad folder

2. Double click the loader

3. For TSRO to be English patched, ONLY CHECK ENGLISH TSRO or if you need Redirect Ip, you can check that too, NOTHING ELSE. The rest of the other options are for private servers.

4. After checking all the needed functions, click Launch. Then there you go! You have a fully English Silkroad! Always use this loader for the English patch.

Opublikowano
Nie chcialo mi sie tlumaczyc, wrzucilem zeby szybciej bylo ;] Moglem nie wrzucac to za tydzien by ktos dal przetlumaczone, a za ten czas bylo by xyz topikow z prosbami o loadera -.-' Poza tym w dzisiejszym swiecie zeby przetrwac trzeba znac przynajmniej podstawy angielskiego, a ja tu jakichs ciezkich slowek nie widze ;] A tak btw to co musze zrobic zeby mi zdjeto 20%? ;d

Dla tych co nie potrafia wlaczyc ;d Ja to robilem tak: Scignalem obydwa pliki i wrzucilem do folderu z Tsro odpalilem loadera i odznaczylem te ptaszki co kolega wyzej powiedzial ^^'

Mi nie dziala w momencie gdy wlaczam z botem i przy wyborze postaci nacisne "Start" ^^' Wie ktos moze co z tym zrobic? ;d

Ten sam problem mnie spotkal ;p.

Moze "kolega wyzej" cos zle powiedzial? bo Mamy ten sam problem ;P

Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie wchodzi mi przez loadera do gry pokazuje postac ale juz w bocie niema pokazane zeby wczytalo mojego chara.. i co z tym zrobic?

@Edit i jak wychodze z gry by sprobowac jeszcze raz to pokazuje mi sie okno jakbym mial cos tam z karta graficzna

Opublikowano

Tamten temat z botem został zamknięty to teraz tutaj sie przerzuciliście?

NO GRATULUJE!!!!

TO WSZYSTKO JEST PROSTE JAK BUDOWA CEPA A TAKIE MUŁY PYTAJĄCE SIĘ O TO JAK SIE OTWIERA LOADERA PYTAJĄ SIĘ NON STOP O TO SAMO.............................

Jakby było można to gdyby ten temat był zamknięty było by super bo tacy jak benioo99 i gemoo będą się pytali o to samo miliard razy ....

WSZYSTKO JEST NAPISANE POWYZEJ JAK ODPALIĆ PRZESTANCE ZADAWAC GLUPIE PYTANIA TO NIE JEST TEMAT Z JEB***NYM KUR*A BOTEM TYLKO JEST ON ZWIĄZANY Z LOADEREM... JAK ZWYKLE LUDZIE POPISALI SIĘ UMIEJĘTNOŚCIĄ WSPANIAŁEGO CZYTANIA....

AZ MNIE KREW ZALEWA BOCIARNIA SIE NA TSRO ROBI I TO CHOCIAŻ GDYBY MĄDRZY LUDZIE MIELI TEGO BOTA... ALE NIE KAŻDY GŁUPI ZADA PYTANIE POTEM NASTĘPNE I NASTĘPNE WŁĄCZY BOTA I ZNOWU JAKIŚ PROBLEM BO NIE PODNOSI .... OMG...

Na ISRO są łatwe boty tam możecie iść do was nic nie dociera co ja pisze was tylko obchodzi żeby bocik działał ...

BAN IP będzie i gówno sobie pogracie ale .... chociaż bot podziałą przez chwile nie? O to wam tylko chodzi... Tajwańczyk niedawno pisał co będzie ale was tylko obchodzi tworzenie nowych tematów o treści "POMURZCIE BOT NIE DZIAŁA"

ludzie...

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano
Tamten temat z botem został zamknięty to teraz tutaj sie przerzuciliście?

NO GRATULUJE!!!!

TO WSZYSTKO JEST PROSTE JAK BUDOWA CEPA A TAKIE MUŁY PYTAJĄCE SIĘ O TO JAK SIE OTWIERA LOADERA PYTAJĄ SIĘ NON STOP O TO SAMO.............................

Jakby było można to gdyby ten temat był zamknięty było by super bo tacy jak benioo99 i gemoo będą się pytali o to samo miliard razy ....

WSZYSTKO JEST NAPISANE POWYZEJ JAK ODPALIĆ PRZESTANCE ZADAWAC GLUPIE PYTANIA TO NIE JEST TEMAT Z JEB***NYM KUR*A BOTEM TYLKO JEST ON ZWIĄZANY Z LOADEREM... JAK ZWYKLE LUDZIE POPISALI SIĘ UMIEJĘTNOŚCIĄ WSPANIAŁEGO CZYTANIA....

AZ MNIE KREW ZALEWA BOCIARNIA SIE NA TSRO ROBI I TO CHOCIAŻ GDYBY MĄDRZY LUDZIE MIELI TEGO BOTA... ALE NIE KAŻDY GŁUPI ZADA PYTANIE POTEM NASTĘPNE I NASTĘPNE WŁĄCZY BOTA I ZNOWU JAKIŚ PROBLEM BO NIE PODNOSI .... OMG...

Na ISRO są łatwe boty tam możecie iść do was nic nie dociera co ja pisze was tylko obchodzi żeby bocik działał ...

BAN IP będzie i gówno sobie pogracie ale .... chociaż bot podziałą przez chwile nie? O to wam tylko chodzi... Tajwańczyk niedawno pisał co będzie ale was tylko obchodzi tworzenie nowych tematów o treści "POMURZCIE BOT NIE DZIAŁA"

ludzie...

psie, co miales na mysli mowiac "tacy"?. Radze ci uwazac na slowa. piszesz posty ciagle o tym samym (ban ip) i ty masz do nas jakies uwagi?.

Popierdolilo cie i i to zdrowo.

pzdr dla takich pokurwow jak ta wyzej.

Piosenka z dedykacja dla ciebie cipko, Zamknij pysk!

@DOWN: fakt ta cala jogobella powinna dostac warna ;D.

PS: To co Ty tam napisales wogole nie nawiazuje do tematu, czyli rowniez spam.

• Dodaj nową pozycję...