Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu już nie dostaję przedmiotów ? ;c

ProDator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OD tygodnia nic nie dostałem..

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Ja również przyłączam się do tematu ;p wkurzające to jest :( dodam że nie używałem bota oraz nigdy nie idlowałem

Opublikowano

Niee raczej nie,na początku jak zacząłem grać to normalnie 3 przedmioty na dzień jak dobrze poszło,a teraz już od ponad tygodnia nic..

Dodam że zostawaim go nawet na mapkach achivment na noc i nic...

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Odkrywcy. Od czwartku zaczyna się drop. Jest to jakoś 8 itemów. Jak się już wydropią to trzeba do kolejnego czwartku czekać. Polecam poczytać tf2 Wiki, a nie naspamować na forum.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nom racja,wczoraj i przedwczoraj ustawiłem go na noc i 6 przedmiotów ;D

Close. Ale głupio że w czwartki reset...

Opublikowano

Tak, w czwartki reset i przez cały tydzień można zdobyć max. 11 przedmiotów nie licząc tych z achievementów

Opublikowano

Nom racja,wczoraj i przedwczoraj ustawiłem go na noc i 6 przedmiotów ;D

Close. Ale głupio że w czwartki reset...

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...