Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill Hack Tutorial

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może koś podać tłumaczenia tych obcojęzycznych sklili? Głównie chodzi mi o sure. Z góry thx.

Opublikowano
hxxp://www.filefront.com/7808471/Winject.exe/ winject

hxxp://www.elitepvpers.de/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/299428-skillhack-aura-sk-hack.html - -- wejdz tu i sie zarejestruj i dopiero wtedy mozesz pobrac !

(tam gdzie hxxp wpissac http)

dzieki 5*

Opublikowano

Dlaczego mi blad w winject wyskakuje i drze jape Something's Wrong?:>

Mam antywira wylaczonego i nic ine djae:< bedzie pjona

Opublikowano

ty chyba sobie jaja z nas robisz... po rusku byle jak...

nie przetłumaczę bo mi się nie chce więc będzie po niemiecku...

a zauważyłeś że 90% osób w tym kraju uczy się angielskiego od podstawówki ?

to szczegół... nie dopracowane

gdzie skilli to rodzaj skilla (id dam nizej) 0x74 to przycisk pod niego to przykladowo aura na F5... 4 to aura a 0x74 to key

za 3 razem zrozumiałem co napisałeś... a ten filmik? bosh nie mogę z ciebie najlepiej wyjdź i nie wracaj

jak już ci zależy na tym głupim 5 to się postaraj bo za to to nic chyba nie dostaniesz....

a poza tym zapomniałem że to dział metin a moderatorzy to się tu nie starają więc można burdel robić nie?

chciałeś być fajny? oj... nie wyszło a na dodatek to jest z ep ty się męczyłeś 4 godziny? ja się męczyłem 10 min. żeby

ocenić twoją cięzką pracę... Moja prośba do autora tematu... przetłumacz to na język współczesny następnie

jakieś adnotacje do filmiku o co chodzi itd. bo np. oprócz nas (mpcforum) widzą ten filmik inne osoby...

na przyszłość się postaraj, a jak coś tłumaczysz to z sensem!

Opublikowano

i ty piszesz o mnie debilko jebana

mam cie gleboko w zadzie a co do yt sram na to niech se patrza mam 10 wiadomosci dziennie skad to sciagnac -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...