Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBot, a PSC

damianwwdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Moje pytanie.. Czy zeby zapłacic za KBota moze kupic PSC w ktorym są zwykle zlotowki, czy kupic PSC w ktorym jest Euro? I czy wogole mozna kupic PSC w ktorym jest Euro? Pzdr

Opublikowano

Kupujesz normalny PSC. Przy płatności PSC chyba automatycznie ci wymienia złoty na euro, ale nie jestem pewien. Ty nie musisz się o to martwić. Po prostu kupujesz normalny PSC.

O, nawet znalazłem na ich stronie myślę, że przydatny Ci punkt:

11. Czy mogę paysafecard realizować płatności w innych walutach niż PLN (np. w euro, dolarach amerykańskich, funtach brytyjskich, koronach duńskich itd..)?
Oczywiście można płacić paysafecard w walutach obcych. Podaj kod PIN paysafecard w okienku płatności wybranego sklepu internetowego. Przeliczenie kwoty następuje automatycznie. Informacje o walutach akceptowanych przez system paysafecard znajdziesz w kalkulatorze walutowym.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

UP dzieki lap to co lubisz ;p a jeszcze jedno pytanie. Czy jak mu dam kod na PSC to zostanie dla mnie reszta czy juz nie?

EDIT jeszcze jedno

Czemu captha trader nie dziala tam gdzie wpisuje sie passy do niej w KBocie?

Opublikowano

Tak, powinien wziąć tyle - ile kosztuję bot, a resztę zostawić. Ja nie wiem nawet, bo nie sprawdzałem, czy jakieś grosze mi tam zostały.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

A czemu captha trader nie dziala w KBocie? Wgl nie da sie jej wlaczyc

Nie wiem, u mnie też nie działa i jest to na pewno wina Kbota

Opublikowano

PSC ma automatyczny przelicznik walut czyli jeśli płacisz np. czechowi on odliczy sobie korony , ruski ruble/euro itd. a tobie zawsze pozostanie waluta krajowa czy PLN(polski złoty) :)

I sprzedawca zawsze odlicza sobie pełną kwote za swój produkt czyli jesli cos kosztuje 50zł a ty masz PSC 100zł to to psc nie przepada czy cos lecz zostaje na nim 50zł.

Opublikowano

PSC ma automatyczny przelicznik walut czyli jeśli płacisz np. czechowi on odliczy sobie korony , ruski ruble/euro itd. a tobie zawsze pozostanie waluta krajowa czy PLN(polski złoty) :)

I sprzedawca zawsze odlicza sobie pełną kwote za swój produkt czyli jesli cos kosztuje 50zł a ty masz PSC 100zł to to psc nie przepada czy cos lecz zostaje na nim 50zł.

Tylko że ruski po otrzymaniu kodu z PSC zakładają na dany pin hasło i nie masz dostępu do tej karty oprócz ruska.

Opublikowano

Tylko że ruski po otrzymaniu kodu z PSC zakładają na dany pin hasło i nie masz dostępu do tej karty oprócz ruska.

Nie ma nawet takiej opcji i nie pleć bzdur ... przeczytaj dokładnie strone psc ... nic nie zabiera ani zadnego hasla nie zaklada multum razy placilem tym samym PSC na ktorym zostawala jeszcze forsa z jakiegos tam kupna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...