Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WbaMT2 [PL][Hamachi]

kal!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak serwer jest do bani HA jest to dziecko nic na serwerze nie działa. Serwer powiem tak -. Nie polecam, lepiej sobie na jakims dedyku pograc dłuzej niz na hamachi tydzien pograc. Ja mówie od siebie serwer jest jakiegos dziecka! Pzdr

Umiesz liczyć? Licz na siebie,twoje szczęście innych jebie!

Aktualne serwery:PandoraMt2 149lvl, iMetin2 198lvl Wojo Body. XenoxMT2 4x250 ALL EQ CIENIA. LEAGUE OF Legends 30 LVL 3 top w Polsce

Opublikowano

Powiem tak serwer jest do bani HA jest to dziecko nic na serwerze nie działa. Serwer powiem tak -. Nie polecam, lepiej sobie na jakims dedyku pograc dłuzej niz na hamachi tydzien pograc. Ja mówie od siebie serwer jest jakiegos dziecka! Pzdr

heh czlowiek sam jest dzieckiem nie umie się wypowiedziec jest wulgarny robi samo zamieszanie :)

Pomogłem daj +. To nic nie boli :)

http://www.youtube.com/watch?v=rXzYzCDy7Ak&feature=player_embedded

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/239984-tutorial-vpc-client-mac-addr/page__p__1638860__fromsearch__1#entry1638860

Kocham Linuxa :) Wypijmy za Windowsa. Jaka okazja ? Po prostu wypijmy za błędy :0

Pierfszy ros grom f teko mettina .

Hćalem ekspic na dźikih slugah ale ńe dafalem rady.

Co mam srobic , napirzcie mi .

Z gury dźenkuje.

JN na 100% - Je*** NooBy na 100 %

Opublikowano

Dokładnie.. Wszedł na hamachi zaczął wyzywać i sie straszyć żeby wyjść z serwera bo sie nie opłaca grać...

A HA jest ogarnięty i naprawia błędy :) serdecznie zapraszam

d527743595.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...