Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupić kamikadze 2 ?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca mi sie kupić kamikadze 2 na kubiki no i na czym szybko wbić lvl petowi??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

a opłaca sie kupić 2lvl??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Oczywiście że się opłaca.

Krychy, matki, wrota czy co kol wiek innego robi/bije się o wiele szybciej. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano
Ale po co kupować 2, skoro można dozbierać na 3 i mieć z głowy? Bez sensu dodatkowe wydatki.

Skoro ma np. 4 poziom to jest dość daleko do 3lvl kamikadze...

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Xtie kamikaze nie działa już we wrotach, więc pet zostaje na alieny które z 2 poziomem są trochę nie opłacalne. Zrób wrota i nagrody z petem i level szybko wleci. Ale na kuby żeby się opłacało premium musi być:)

Opublikowano

Hehe a ja mam pytanko dlaczego nie moge zalożyć generatorów do peta ?

I czy jak kupie kamikadze czy on jest na zawsze czy tylko na 60 dni ?

New%20xd.jpg
Opublikowano

Hmm , mając bota wbijesz to szybko. Ja robilem all wrotka + cuby z kamikadze 2 i dawało rade. Z kamikadze 3 teraz jest tez spoko.

Opublikowano

Hehe a ja mam pytanko dlaczego nie moge zalożyć generatorów do peta ?

I czy jak kupie kamikadze czy on jest na zawsze czy tylko na 60 dni ?

To zależy jakie generatory , napędów nie da rady , żeby wsadzić osłony musisz zwolnić jedno miejsce i tak dalej , pamiętaj że czym więcej na peta włożysz laserów osłon protokołów mechanizmów tym więcej paliwa Ci zużyje .

Co do czasu na ile jest takie kamikadze to jak klikniesz na dany produkt w sklepie to wszystko masz opisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...