Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Lisek1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od teg oze mam problem i pytanie...

Moj problem polega na tym, ze podczas gdy gram (przy prawie kazdej grze) wszyscy gracze zatrzymuja sie, ogolnie lapie zwieche ale ja sam moge chodzic (innych widze ze stoja w miejscu). Trwa to ok. 30 sekund i wtedy mam DC... niby problem z polaczeniem ale gdy odrazu sprawdzam ping, nawet podczas tej zwiechy to z netem wszystko jest ok. Dzisiaj wiele razy m isie to zdarzylo dlatego to pisze, jesli ktos wie o co chodzi -niech pomoze :)

A pytanie jest takie -Chce kupic premium, na allegro nie ma dla mnie takiej opcji, gdyz wszystkie sa platne za przelewem, ale pomyslalem ze warto by bylo kupic g1 credit's tylko nie pamietam e-maila, ktorego uzylem do stworzenia konta w warrocku ale raczej zostal usuniety bo wpisuje dobra odpowiedz i nie moge zmienic hasla... wiec

- Albo napisac ticketa z prosba o wyjatkowej mozliwosci zmiany e-maila na nowy

- Albo kupic g1 credist jesli mi powiecie czy potrzebny do tego wszystkiego ten sam e-mail na ktorym robilem konto :)

Kiedy wreszcie sobie normalnie pogram ? oO

Opublikowano

Problem - zwykły lag, każdemu się zdarza. Wyłącz zbędne programy p2p, gg itp.

Pytanie - Jak Ci się usunął e-mail na G1?? Trochę tego nie rozumiem...

Może nie aktywowałeś konta?

Opublikowano

ja stawiam na neta - zbyt słaby i wali ci laga a potem wywala się

sprawdź jeszcze czy nie masz jakiegoś wirucha - poszukaj skanerów online i sobie poskanuj

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

zwykly lag nie zdarza sie akurat za kazdym razem, gdy wchodze na jakis room za kazdym razem kiedy gram... jak jestem poprostu zalogowany, jestem na servreze i nie dolaczam do gry wtedy ten problem nie wystepuje a sprawdzam ping jak mam ta zwieche.

Co do e -maila to usunal mi sie e mail na ktory robilem konto w warrocku ale nie jestem do konca pewny ze zostal usuniety tylko nie ma innego wytlumaczenia bo wpisuje dobre haslo i dobra odpowiedz przy zmiania hasla na e-mailu

Opublikowano

teraz wlasnie zlapalem tego laga i p otym jak mnie wywalilo mialem komunikat o zbyt malej pamieci wirtualnej.. w taki mrazie ten problem moze wynikac z tego ze mam za malo miejsa na dysku C ? 1,6 gb

Opublikowano

1,6 giga to nie tak mało - jak dawno miałeś reinstal systemu? poczyść dobrze rejestry i zbędne wpisy systemowe ja kiedyś tak miałem ale akurat nie w WR - poczyściłem, pousuwałem i pomogło!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Przezucilem kilka folderow do D bo tam mialem ponad 9 Giga, teraz mam na C 2,77 G, a z warrockiem jest jeszcze gorzej nie wiem czemu ale po odpaleniu konki caly czas wlacza mi sie gra i nie idzie sie odpalic. To nie jest napewno przez to ze przezucalem cos z C na D bo nie ruszalem niczego co moglo by zaszkodzic.

Nie rozumiem do konca "reinstala systemu" ale postaram sie wlasnie zrobic w najblizszym czasie formata i zobacze czy pomoze :) Ewentualnie moze cos jeszcze sie zmieni to sie odezwe. Dzieki :)

Teraz dopisze ze to mozliwe jest z powodu internetu jednak, bo mam chyba czasami malutkie przerwy w internecie trwajace bardzo krutko, wiec jesli przez malenka przerwe moze zlapac taki lag ze az dochodzi do disconnect'a to wychodzina na to ze jest to wina neta ... zauwazylem na skype, ze podczas rozmowy przerwalo kilka razy

Opublikowano

reinstalacja systemu czyli formacik, nowy systemik i nowe sterowniki i co tam jeszcze potrzebujesz do normalnej pracy na kompie!

co do neta to jak cie się rozłącza na chwile to tak jak byś praktycznie wciskał disconect i dla tego wywala ciebie z gierki - swoja droga co to za net że ci się rozłącza ?

pozdrawim

Opublikowano

ja mam takiego neta. ;P Kiedys juz sie rozlaczal ale to zadko sie zdarzalo, a net jest hm.. to kiedys byla kafejka a teraz taka pomoc komputerowa... nie wiem jak to nazwac, ale w rekompensacie mialem ostatnio neta 12-16 mega :)

Czyli problem z gra wynika z przycinek w necie.

A co d otego ze sie nie wlacza to jeszcze jakos sie okarze po formacie lub reinstallu warrocka

Opublikowano

juz sie wlacza. Teraz gralem i jak zlapalem tego laga to goscia z ktorym gralem sie na prv zapytalem jak to wygladalo i mi odpowiedzial ze poprostu mnie wywalilo ;\

Dopisuje: terazpo dc mialem komunikat o zbyt malej pamieci wirtualnej chociaz na C mam 2,5gb a na D 8,3 gb to czegos tu nie rozumiem. a to caly czas sie powtarza, ciagle mnie wywala ... grac sie nie da. Zalamka jeszcze teraz kazdy dzien wakacji sie liczy ;P nie wiem co mam zrobic, jeszcze nie wiem kiedy format a tak w ogole to nie wiadomo czy pomoze

Dopisuje: a teraz nawet nie moge wejsc na server, cofa mnie do logowania. a net jak sprawdzam to chodzi tak jak powinien . Extra no ;/

Opublikowano

hmmm możesz jeszcze wykonać szybki manewr z podmianka karty sieciowej by mieć pewność że to nie jej wina - co do netu to bywa różnie bo jak patrzysz przeglądarka to ona i tak stronę ładuje calutką i nie masz za bardzo jak sprawdzić czy ci działa poprawnie - odpal coś co caly czas korzysta z netu tak jak warrock

Opublikowano

Juz wszystko w porzadku.

Okazalo sie ze mieli przez jakis czas problem z netem wszyscy z sieci i net sie rozlaczal... a net sprawdzalem:

Start >uruchom > i wpisywalem "ping wp.pl" :))

Wybacz ze dopiero teraz odpisuje..

I DZIEKUJE raz jeszcze za pomoc i dotrzymanie towrzystwla az do konca tematu, ktory w tej chwili uwazam z zamkniety . kropka .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...