Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

śmieszne przypały w szkole i ogólnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idę, idę, idę, idę, idę, skręcam w prawo i wpadam na nauczycielkę, dostaję ochrzan i dalej idę, idę, idę, skręcam w lewo i wpadam na kolegę, dalej idę i wracam do klasy.

Opublikowano

hmmmm:

petarda w klasie.

petarda rzucona z najwyższego piętra i jebła w powietrzu koło okna na parterze (nauczycielka się o mało nie zesrała)

pukanie z wyższego pietra paskiem w szybę

wyrwanie drzwi od łazienki w 10 typa

Tylko tyle mi przyszło na myśl, jak mi jeszcze coś przyjdzie to i tak nie napisze bo mi sie nie będzie chciało edytować.

Kiedyś były krzywe banie nie to co teraz.

; )

Opublikowano

Siedzimy sobie na korytarzu na 4 pietrze koleś otwiera okno a potem chce je zamknąć i zewnętrzna szyba wtedy pęka(okno ma dwie) i spada 0,5 metra od babki z wózkiem (oczywiście w środku było małe dziecko)

może być? oczywiście na serio

Opublikowano

babka wyszła gdzieś z klasy a my wyrzucilismy plecak na balkon. koles wyszedl po niego a my go tam zamknielismy. najciekawsze jest to ze bylo to rok temu w jak pamietacie potezna zima, na 2 pietrze a przypal mial on nie my xD

Opublikowano

Pocięcie znajomego ?

Bitwa na ławki . . . wywalenie biórka nauczycielki z 2 piętra . . . .

Strare dobre dzieje z tamtego semestru. ^,^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy się śmiać czy płakać ;(

Ja nie mam tak zrytej bani jak poprzednicy :)

Opublikowano

Kolega przyniósł pilot od telewizora, taki sam jak do tego w klasie, i nauczycielka załącza film, a on wyciąga ostrożnie pilota i po kryjomu zaczyna przełączać kanały, niezła beka była z tego xD.

Opublikowano

Oprócz tego że kolega z bańki rozwalił pisuar to chyba nic ciekawego :D.

A tak na serio to co dzień jest taki przypał tyle że dla nas może być to zabawne a pisząc to tu nie musi być takie .

Opublikowano

Ale dziś trafiłeś z tym tematem ;)

Dziś dyrektorka zrobiła dzień palaczy, uczniowie nie wiedzieli co się święci ;P , 10 nauczyciele ( wiecie nasza sql. jest w parku MEGA dużo miejsce na fajcenie ) , wszystkich przypali na 15 ( przerwa ) , i zbierali pety do 15:30, a w poniedziałek kontuacja , oczywiście naganna , itp.. :) ,

Gołąb w klasie ( Wigilia ) , nie pytać ;p

Petarda w łazience...

W poniedziałek taka duża ławka na hali, klasa Wojskowa się " wierciła " i chyba około 9 cm ławka w połowie pierdoła .;P\

Na Polskim , coś tam nauczycielka pierdoli ( ona nas nienawidzi ) , " JAK WY ZDACIE TEN EGZAMIN "" !!!!!!! , kumpel - Osama i tak nas zajebie ;')

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Zdjęcie gaci kumplowi w klasie przy wszystkich (to nie moje).

Wyrwanie drzwi od łazienki.

Jest taki korytarz z jednego do drugiego budynku i tam jest korytarz na każdym piętrze wymiary jakieś 8x8m. W gaśnicy w rogu nie było tej zawleczki, kumpel chciał tylko na chwilę nacisnąć a tu jeb biało xD. Potem tak dusiło ostro trochę. Wszyscy się pytali co to za koks :D. Cała podłoga biała i pyłu pełno. Zmietliśmy to nogami, kumpel to nawet plecakiem zamiatał xD. Potem pył opadł, zamiecione było przychodzi nauczyciel bo tam jest takie zaplecze w tym drugim budynku jak pokój nauczycielski. Kumpel już sra w gacie ale nauczyciel się nie zczaił xD. Gaśnica proszkowa jak coś.

obraz24.png

Opublikowano

Jest taki korytarz z jednego do drugiego budynku i tam jest korytarz na każdym piętrze wymiary jakieś 8x8m. W gaśnicy w rogu nie było tej zawleczki, kumpel chciał tylko na chwilę nacisnąć a tu jeb biało xD. Potem tak dusiło ostro trochę. Wszyscy się pytali co to za koks :D. Cała podłoga biała i pyłu pełno. Zmietliśmy to nogami, kumpel to nawet plecakiem zamiatał xD. Potem pył opadł, zamiecione było przychodzi nauczyciel bo tam jest takie zaplecze w tym drugim budynku jak pokój nauczycielski. Kumpel już sra w gacie ale nauczyciel się nie zczaił xD. Gaśnica proszkowa jak coś.

Haha :D

Grander- nowa odsłona

Opublikowano

-Stanełem na pisuarze i go zarwałem . 150 zł do dyrktora .

-Zabieranie młodym picia z plecaków .

-podpalenie ławki poprzez gaz z zapalniczki .

-"Spierdalaj" do baby od muzyki .

-rzucanie kredą w nauczycieli .

Takie tam drobne teraz żałuje ;P

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Jako, że moja klasa jest lekko stuknięta, postanowiliśmy odtworzyć słynny "granat".

Mieliśmy zastępstwo z takim typkiem co nad nami wgl nie panował. No to zrobiliśmy "granat" na początku lekcji, ktoś tam wybiegł itp. Ogólnie nic specjalnego.

Przygotowaliśmy się na koniec lekcji do desantu z klasy. Dzwonek za jakieś dwie minuty - ja się drę i odliczam - 5... 4... 3... 2... 1... - "DESANT!".

Rzucamy się na podłogę i wybiegamy. Otwieram drzwi z całej siły i czuje, że na kimś się zatrzymały - psycholog xD No to zawróciliśmy. Najlepsze jest to, że po mino, że oberwała ode mnie drzwiami, nie miałem przypału :D

Może nic specjalnego, ale ja się śmiałem xD

@UP:

LoL

Opublikowano

w 6 kl. było:

gdy babka z niemca wyszła na korytarz w kruszyliśmy jej do kawy kredę

w 1 kl gm podpaliłem babce włosy nic nie zauważyła (niechcący)

rzucanie się krzesłami

picie wódki na lekcji

skręcenie jointa na lekcji

reflink

Opublikowano

Znaleźlismy typa w szkole z takim samym plecakiem jak typ z mojej klasy.Podmieniliśmy plecaki.3 godziny szukał właściwej osoby xDD

Wkurwienie nauczycielki do stanu czerwoności i w dodatku powiedziałem żeby zluzowała zawory.

Ganiałem się z pedagog po szkole jak se siedziałem w sklepiku na wajach

inne takie pierdoły, sporo tego bylo nie chce mi sie myslec

Opublikowano

Dzisiaj rzuciłem petarde na stol koledze. Jak mu buchłą przed mordą z pół metra :D

Ale się zdziwił, a zeszyt w jedną wielką dziurę :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ostatnio rusztowanie z ławek zrobiliśmy browary się piło na lekcji ogółem to obchodzi się bez większych przypałów ale na lekcjach co chwile beka jest no jeszcze koledzy drzwi z klasy wystawili h4h4h4h4h4 i najlepsze jak sie huje na tablicy maluje :D

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

2 lata temu kumple w ubikacji odpalili świecę dymną. No cóż... Była "notatka".

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...