Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koń Bojowy

Glutowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam 2 pytania:

Czy jest możliwie aby 1 osoba była wstanie zrobić misję na konia (śmiertelka+9 fms+9 żelek+7 ebo+7, buty naszyjnik branza 500pz, 38lvl Body)

jeżeli nie, to mam 2 pytanie:

Czy za ekipe na boja trzeba zaplacic, czy gracze zgadzają sie robić za darmo?

mca.png
Opublikowano

Raczej sam nie zrobisz... A za ekipę musisz musowo zapłacić. W tym kraju jak i w Metinie nic nie ma za Darmo.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Raczej, jest to nie możliwe postaraj się znaleźć minimum 3 osoby w tedy na 100% uda ci się. Dać rady byś dał ale czasu za mało.

Opublikowano

Można zrobić samemu aczkolwiek jest to dość trudne do zrobienia . Na szczęście są jeszcze ludzie którzy pomgają za darmo ale gra ich już coraz mniej

Opublikowano

trudno samemu zrobić, nawet bardzo. trzeba mieć szczęście, żeby znaleźć spota gdzie się ich respi cała masa.

różnie to bywa, niektórzy chcą kasę, nie którzy nie.

daj im chociaż jakiś drobiazg nawet jak się nie domagają, coś za pomoc się należy.

Opublikowano

Mi na .us udalo sie spokojnie samemu, 50 w 20min.

Polecam zrobic tak, wybrac od stajennego juz misje, nie aktywowac, isc na pustyni i zlurowac w jedno miejsce duzo lucznikow lub cale grupki jak kto woli.

Ja tak zrobilem to mialem ich kolo 15-20 w jednym miejscu(takim obozie po lewej od oazy). Potem juz latalem pod obozem az tak mocniej nizej i tam ich wiecej bylo.

Pzdr!

Opublikowano

Szanse na to, ze sam zrobisz konia bojowego są nikłe. Postaraj się znaleźć chociaż 1 osobę do pomocy (może ktoś z RL )

Ale jeśli już naprawdę chcesz sam próbować to oczywiście możesz, medal tylko stracisz.

Polecam Ci bić na miejscach zaznaczonych na mapie :)

58234822.jpg

Powodzenia

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

hmm strata medalu? troszke dziwne jest wasze rozumowanie ja jakos sobie na luzie zrobilem misje a mialem gorsze eq niz kolega;) wiec nie wiem dlaczego macie takie nastawienie do robienia tej misji

Opublikowano

Da się , ja miałem sytuacje że wojka 35 Lv zrobiła prawie całą misje , ale musisz być naprawdę dobry+znaleźć co najmniej jeden metin 45 Lv.

2.Tak są tacy ludzie , ta wojka nie chciała zapłaty , tylko poty. Jak powiedziałem że zapłacę to mówiła że wtedy nie zrobi. Mało jest takich ludzie , ale są.

PS : Zostało około 5 sekund.

Opublikowano

Ja tam sam zrobiłem, sura wp 35lv czarowane m4 zbroja m6 fms +9 śr 39% kd +4 yy +9 wyżywka +9 ebo +9 5xbon sre. kur.. tam nie ważne nie chodzi o to żeby się chwalić. Ale się pochwale! Bez haxów sam zrobiłem misję na bojowca jeszcze z 7 minut zostało! Rada rób na ch3-ch4 o późnych godzinach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jest to możliwe samemu, ale rzadko kiedy będzie tak dużo łuczników żebyś dał rade samemu zrobić ja ci polecam znaleźć z 2,3 osoby o podobnym eq jak ty wtedy na pewno dasz rade

Opublikowano

Szanse, że Ci się uda są, ale minimalne.. Zawsze może być jakiś fart, trafi Ci się metek z którego wylatują te łuczniki itd. a np. w pobliżu gdzieś znowu fajny spocik łuczników.. Można spróbować, lecz nie polecam...

Ale najlepiej jest poszukać jakichś miłych ludzi którym dasz jakąś minimalną sumkę, i pomogą Ci boja zrobić, są tacy ludzie, lecz jest ich nie wiele..

Liczę na Lubię To! :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

ja boja robilem w 3 osoby wiecej nie potrzeba co prawda zostalo mi chyba z 4 minuty do konca ale sie udalo

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Wątpie, że sam zrobisz bojowca :) Chociaż mi raz zabrakło 1 łucznika... Co do ekipy to wątpie, że ktoś za darmo pomoże :) Chyba, że przyjaciele / gildia.

1325860960-U24240.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...