Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]

lobo327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem gdy jestem na wr i chce zobaczyć np statystki wciskam tab i mam białą tabele nic nie widać albo jak jest bomba na mapce to też nie mam na czerwono jak u kolegi nie wiem w czym tkwi problem :(

Opublikowano

Możliwe że coś z grafiką. Bawiłeś się w podkręcanie kartu graficznej? W wielu przypadkach kończy się to artefaktami.

Przeinstaluj ( a najlepiej pobierz nowe) sterowniki od grafiki, zresetuj ustawienia w WR.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Miałem podobny problem, ale w innych grach, pobrałem odpowiednio nowe sterowniki do karty graficznej, zainstalowałem i wszystko dobrze śmiga

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

dlaczego szukacie winy w grafie jeśli problem pojawia się tylko w grze?

jak dla mnie warto spróbować reinstalla warrocka, może jakieś pliki się zgubiły podczas updatu lub coś podobnego.

Być zajebistym...

Opublikowano

@Weest to raczej nie pomoże, bo było robione Check Files, ale może oczywiście pomóc.

@TOP też uważam, że najlepiej zrobić reinstal, bo to niemal zawsze pomaga.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@Weest to raczej nie pomoże, bo było robione Check Files, ale może oczywiście pomóc.

@TOP też uważam, że najlepiej zrobić reinstal, bo to niemal zawsze pomaga.

wierz mi, że za czasów jak ja grałem, to była uniwersalna operacja, która rozwiązywała wszystkie problemy z wr ^^

Check File może nie znaleźć wszystkiego, nie znam się na tym, ale nie jest chyba odpowiedzialne za wszystkie pliki a za sam update ;x

Być zajebistym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...