Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gdzie? Co ? Jak?

michalcross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie mniej więcej ile kosztuje konsola PS3 , jaka cena gier i padów tak jak najtaniej , ale żeby nie było gówno ? nie wiem co jest lepsze Xb360 czy ps3 ?.czy często się psuje .

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nówka w mediamark za 990zl jest i jeden pad z dyskiem 160 lub 120 już nie pamietam :) chyba ze uzywana chcesz kupic allegro nie gryzie ;D

Opublikowano

czas na zakładanie takiego tematu masz ale już sam sobie oczywiście nie możesz wejść i posprawdzać tych cen...

btw, było już kilka takich tematów, wyszukiwarka nie boli

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Sama konsola akualnie nie wiem ile kosztuje, ale co do padów to z 200zł +, gry 160+. Ogólnie PS3 jest droższe w uczymaniu że tak powiem, ale multi masz zadarmo, a w xboxsie sie płaci. PS3 moim zdaniem lepsze, lecz troche droższe. Sam mam PS3 i jestem zadowolony :) Wszystko dla mnie lepsze. Polecam PS3 jak najbardziej i olej Xklocka! (w PS3 masz normalny kabel zasilajacy, a nie zasilacz wielkości cegły :) i xbox bardziej awaryjny jest.

Opublikowano

Ja w realu wyrwałem PS3 z 2 grami (Uncharted 2 i DiRT 2), dyskiem 320 GB i 1 padem za 1111 zł.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...