Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa wersja clienta

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie. Co Wy tu za spam robicie?! Co chwila "a skąd wiesz że..." szczerze gówno wiecie... Wymyślacie jakieś nie stworzone rzeczy... Po co? Żeby zaimponować? A potem się nie sprawdzi i "ja tak nie mówiłem". Nie będzie tych botów będą inne. Choćby bot na otwartej przeglądarce ale będzie. Świat się na i/kbocie smarcie i pbdo nie kończy.

Opublikowano

Hmm no są nowe pakiety, np:

0|ps|upd|ID|<stats hp="110789"/>

Jestem ciekaw jakim snifferem jesteś wstanie odebrać pakiety z klienta? i skoro są szyfrowane, to dlaczego masz dostęp do nich :P

Opublikowano

Sekhmet wie tyle co gówno gówna tak na prawdę.

//Tak Cię boli że dostałeś słusznego warna, potem mi spamiłeś na PW i wyzywałeś w postach i się teraz mścisz? Kocham Cię. <3

S.

daj jeszcze 5% małolacie ;*

Opublikowano

Przez te aktualizacje na mapach WOGÓLE nie ma co bić , u mnie na mx1 jest teraz 3 w nocy(u nich czasu serwerowego) i na wrogiej , mojej bazówce nie ma ani jednej osoby ...

Opublikowano

Jestem ciekaw jakim snifferem jesteś wstanie odebrać pakiety z klienta? i skoro są szyfrowane, to dlaczego masz dostęp do nich :P

WPE pro, jakie szyfrowanie niby? ^^

Opublikowano

Support ibota odpisał mi że pracują nad nową wersją

No nie sądziłbym że tyle pracy nad botem , gui , i wszystkim poszło w ...

Opublikowano

To świetna zagrywka BP o.O Problem w tym że wszystkie boty dalej stoją a czas leci i jak tu odrobić szybko poważanie... masakra

Bonus systemowy Eneria + (200)

Bonus systemowy Pakiet ekstrasów MAX (7)

Opublikowano

To świetna zagrywka BP o.O Problem w tym że wszystkie boty dalej stoją a czas leci i jak tu odrobić szybko poważanie... masakra

Bonusy będą dawać do 13 stycznia, więc lepiej się zalogować 12 lub kiedy jakiś bot zacznie działać :P

Opublikowano

Prędzej, czy później te zabezpieczenia załamią... Ja nie rozumiem tych "debili" co piszą, że ibot'a nie będą aktualizować. Powiem to krótko... Dla nich jest to maszynka do pieniędzy z której nie zrezygnują -.-. Chcecie też żeby jak najszybciej zaktualizowali boty, przecież oni mają swoje prywatne życie...

A tak w ogóle zauważyliście, że stronka PBDO nie działa?

Opublikowano

Na kubikach idzie bardzo dużo ogólnie wszystkiego , także polecam.

Opublikowano

Prędzej, czy później te zabezpieczenia załamią... Ja nie rozumiem tych "debili" co piszą, że ibot'a nie będą aktualizować. Powiem to krótko... Dla nich jest to maszynka do pieniędzy z której nie zrezygnują -.-. Chcecie też żeby jak najszybciej zaktualizowali boty, przecież oni mają swoje prywatne życie...

A tak w ogóle zauważyliście, że stronka PBDO nie działa?

Zauważyłeś że jest nowa strona PBDObota? http://pbdo-bot.com/ ..

Pozatym to zapewne koniec biobota.

Opublikowano

masakra jakas wykupilem licencje na 30dni na ibocie i pieniadze w bloto;/ ale zal. Wie ktos moze kiedy to w koncu ruszy? Dzis, jutro a moze juz wogole??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...