Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa wersja clienta

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to koniec bottingu w DO ? Nowa wersja wszedła i programiści iBota/Kbota nie wiedzą jak odkodować pakietów.

Jak myślicie ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a w tej nowej wersji cos sie pozmienialo takiego widocznego czy tylko zabezpieczenia i jakies pierdoly ktore nic nam nie dadza;/ bo rozumiem ze ta nowa wersja wlasnie teraz jest instalowana bo mi wogule stronka do nie dziala

Opublikowano

Programista kbota nic nie robi odnośnie rozwoju bota. Co do iBota, odniosłem takie wrażenie że twórca olał to bo zabezpieczeń nie może dobrych zrobić :>

Opublikowano

to teraz już chyba rozumiem dlaczego WP mi nie odpala od południa , myślałam że to może wina tego że mam wersję 6.67 a nie 6.69 (nigdzie nie mogę znaleźć czystego klienta). Wygląda to mniej więcej tak:mapka się wczytuje , wyskakuje okienko o polaczeniu i , ładuje się ładuje ale nic nie wyczytuje. możliwe że przez nową wersję?

Opublikowano

@topic hehe no to na razie bocenie na scenie skonczone poki co... zaden bocik nie fruwa a szkoda bo weekendzik przedluzony o dzionek by sie pobocilo a tu kicha!!...... czekamy wiec na rozwiazania bo nic nam innego nie pozostalo. wielkie PZDR :(

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

<window comment="WINDOW_CLASS_SCORE_FEST" id="40" xPos="280" yPos="0"/>

Coś nowego dodali... Ogólnie kod się zmienił.

Lol a tu jakiś skill dla drona:

<tech id="7" linkageID="clinging_impulse_drone" hasDuration="true"/>

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

To pewnie przeprogramują botki i będzie znów okey ;D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Myślę, że kwestią czasu jest powrót do bocenia.

PBDO Bot się nie podda. Nie po to był tyle w fazie BETA, aby teraz wycofać się z rynku bot-ów.

Tym bardziej w tym momencie.

Zacznie się walka o to, aby ukazać, który z botów jest aktualizowany i niezawodny.

Co do WP... To też kwestia czasu.

Opublikowano

Nie wiem kto takie plotki roznosi .

Ale rozmawiałem z Andreyem i to nie jest żaden problem :) więc stop wątkom kbot nie działa . i że nie będzie działac . dzis/jutro zostanie włączony

Opublikowano

@edit jak zwykle z czwartku na piatek wprowadzaja zmiany jeszcze kilka godz . i pewnie nie bedzie mozna sie zalogowac na stronke! jestem ciekaw co oni znowu wymyslili wykolejeńce! :angry:

@up pozatym zmiana klienta nie powodowala problemow trza bylo czekac na aktualizacje i przeciez moglismy dalej korzystac z ''przyjemnosci''

Opublikowano

Programista kbota nic nie robi odnośnie rozwoju bota. Co do iBota, odniosłem takie wrażenie że twórca olał to bo zabezpieczeń nie może dobrych zrobić :>

Kbot to Ibot tyle że zcrakowany. Jutro wszystko wróci do normy.

bugpointblack.png

Opublikowano

a skad wy macie takie info ? prawdopodobnie jest uruchomiony tylko skrypt ktory naprawia to z poważka i x2 nagrodami za zimówki -.-

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Wiemy, że w niektórych przypadkach uruchomiony dziś skrypt mający usunąć jedną z dwukrotnie przypisanych nagród za ukończenie "misji zimowych" odebrał zbyt dużą ilość punktów poważania, natomiast nie odpisał punktów doświadczenia.

Niestety uruchomiony obecnie skrypt musi dokończyć pracę a kolejny skrypt dopisze stosowną (czyli te punkty które zostały pobrane w nadmiarze) ilość punktów poważania oraz odejmie w/w punkty doświadczenia.

Prosimy o cierpliwość - pracujemy obecnie nad tym zagadnieniem.

Przepraszamy za utrudnienia,

Wasza ekipa DarkOrbit

<window comment="WINDOW_CLASS_SCORE_FEST" id="40" xPos="280" yPos="0"/>

Coś nowego dodali... Ogólnie kod się zmienił.

Lol a tu jakiś skill dla drona:

<tech id="7" linkageID="clinging_impulse_drone" hasDuration="true"/>

LOL , to jest tech dla drona i jest on od baaardzo dawna w grze(w kodzie nieuruchomiony) ... chyba źle szukasz

[

Opublikowano

człowieku przeczytaj sobie przecież te boty na 99% zaktualizują omg czemu większość ludzi nie czyta postów w temacie tylko od razu się bez sensu wypowiada

NJxbd4x.png

Opublikowano

człowieku przeczytaj sobie przecież te boty na 99% zaktualizują omg czemu większość ludzi nie czyta postów w temacie tylko od razu się bez sensu wypowiada

a skad jestes taki pewien ze aktualizacja botow szybko nastapi gdzies slyszalem jakis czas temu ze ma powstac skrypt ktory spowoduje ze boty beda sobie latac bez celu i nic nie zbierac i ze ma byc koniec ery botow a co za tym idzie koniec gry Dark Orbit

Opublikowano

Hymymy, acc na sell potem kupić inne dobre w jakiejś grze i już.

A zresztą tak trudno przez 1h nabić te 20k uri dziennie na kubikach -,-

EXPmIpC.gif

Opublikowano

no raczej trudno bo duzo ludzi teraz ma pet'a z kamikaze i nie zarobi sie tyle co np 4 miechy temu. A lada chwila ma wyjsc kolejna wielka(kosztowna) nowosc

Opublikowano

a z kad wiesz ze ma wejsc jakas nowosc heh?? gdyby tak bylo w takim wypadku bylo by dojscie do informacji ''w krotce'' a tam echo nic nie ma ... pzdr ( to po kiego grzyba ten odnosnik??)

@edit po nowym kliencie po co ta zakladka???

Opublikowano

trzeba chyba czekac na strone profilbot.net jesli tam wyjdzie uaktualnienie to lada chwila bedzie wszedzie smigac:) a potrfa to pewnie z kilka miesiecy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...