Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]CrossFire New Vip Hack [Free!]

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa? Niech jeszcze ktoś napisze ,bo nie wiem czy zamknąć ^^

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nie działa? Niech jeszcze ktoś napisze ,bo nie wiem czy zamknąć ^^

to moze napisz czy tobie dziala

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

@up2 ja nie używam hacków, i CF mi nie działa :) ( powód znam )

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

sorry teraz wszystko działa, poprostu wcześniej jak odpalałem hacka to niewrzuciłem plików do folderu z grą a mimo tego hack działał, teraz pliki wrzuciłem i znów działa :)

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Powiem tak ten hack nie działa. I koniec. Ściągnąłem, skopiowalem all pliki do crossa odpalam tego hacka klikam inject wlanczam gre i nic sie nie dzieje. kilkam f12, insert, delete, home i nic..

Mam Windows Xp profesional pach 3. I nie działa>!!

Opublikowano

Powiem tak ten hack nie działa. I koniec. Ściągnąłem, skopiowalem all pliki do crossa odpalam tego hacka klikam inject wlanczam gre i nic sie nie dzieje. kilkam f12, insert, delete, home i nic..

Mam Windows Xp profesional pach 3. I nie działa>!!

Spróbuj nie wrzucać żadnych plików do folderu z cf, u mnie nie trzeba tak robić, wystarczy że hack będzie np. na pulpicie uruchamiasz hacka klikasz inject uruchamiasz gre przez plik patcher_cf i wszystko działa.

Pierdoleni cziterzy psujecie taka fajna gre jebać was

ty chyba nie patrzyłeś na nazwe forum na którym sięrejestrujesz "Multi Player Cheats" to znaczy że forum było jest i będzie o hackach a ty niczego w tym forum nie zmienisz

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mam wersję EU od razu mówię i oczywiście win7. wszyściutko wrzuciłem do crossfire. Odpaliłem hacka, inject, klikam ok w tym okienku. odpalam patcher_cf i HGWC wyłącza program co z tym zrobić? Usunięcie xtrapa i hgwc próbowałem, ale wtedy w ogóle się gra nie odpalała. Pomoże ktoś???

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Spróbuj nie wrzucać żadnych plików do folderu z cf, u mnie nie trzeba tak robić, wystarczy że hack będzie np. na pulpicie uruchamiasz hacka klikasz inject uruchamiasz gre przez plik patcher_cf i wszystko działa.

Robiłem taki i tak i nic... Włączam klikam to co trzeba i po włączeniu cf nic mi nie wyskakuje, klikam przypadkowe klawisze i nic a nie;/// Dla mnie ten hack Nie działa.. Jak na Xp i jak na Win7.. Koniec

CZy wrzucam, czy nie wrzucam tych plików jest taki sam rezultat hack poprostu nie działa, jak na Xp jak na Win7. KONIEC

Opublikowano

@up musisz wybrać ścieżkę do patcher_cf.exe w folderze z crossfire

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...