Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PO restarcie nie działa WP ;/

SHAGGY89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all. Po restarcie coś zjebali ponieważ nie działa WP ;/ Boty ponoć też nie działają. Co moze być? W przeglądarce proxy mam 8080 i normlanie się loguje lecz włacze WP i konice ;/ Nie zaloguje się już :( Co moze być?

//brak prefiksu

//Oszczędź sobie te czcionki

S.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Na serwach jest wersja 5.0.1, ta wersja ma podobnież inną strukturę pakietów (może jakaś awaryjna wersja na wypadek gdyby coś spieprzyli jak z poważaniem :))

Na testowym serwie jest pełna wersja 4.16 więc poczekaj aż ją wgrają

Pozatym widzę że rozpierdalają tą grę dalej, na pl serwach zamiast polskiego tła dali angielskie ..

bg_start.jpg?__cv=64f17075bdf49f27f58f01

Opublikowano

Ja już skończyłem z ta gra ta gra nie ma przyszłości tylko więcej kasy chcą i tak dużo dostawali kiedyś szkoda czasu na ta grę nawet boty nie będą niedlugo dawały rady bo wszystko tak drogie będzie że szok a i psują wszystko na potęgę

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

WP już wczoraj nie działało na global europa, też myślałem że mam jakiś błąd ale wychodzi na to że bez WP i innych botów będzie trzeba się obejść dłużej

Opublikowano

Na serwach jest wersja 5.0.1, ta wersja ma podobnież inną strukturę pakietów (może jakaś awaryjna wersja na wypadek gdyby coś spieprzyli jak z poważaniem :))

Na testowym serwie jest pełna wersja 4.16 więc poczekaj aż ją wgrają

Pozatym widzę że rozpierdalają tą grę dalej, na pl serwach zamiast polskiego tła dali angielskie ..

http://do.a.bpcdn.ne...58f018ce4c81b00

Znaczy się na moje oko to oni specjalnie dali nową wersje (14.49 czasu serwera PL2 tzn Restart) i wtedy wszystko staneło :( Czyli można się pożegnać z niewideczkami itp.

Co do tła to oni mają to naprawiać. Na HOME był J.Angielski a w Handelku niemiecki :D

Ciekawe ile czasu trzeba będzie czekać na nowe zabaweczki ;/

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...