Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak hackowac na EMS v 0.36.

WendigoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do oryginalnego tematu: KLIK

A wiec po pierwsze, musimy posiadac:

-Ecstatic trainer wraz z GG_CRC ktorego mozemy pobrac stad: KLIK

Wiecej informacji na temat uruchomienia i dzialania trainera znajdziesz tutaj: KLIK

-MoonLight Engine 1148 wraz z CT ktorego mozna pobrac stad: KLIK

Krok 1: Odpalamy trainera.

Krok 2: Wlaczamy GG_CRC (jest w folderze z trainerem).

Krok 3: Dodajemy wpis do rejestru MoonLighta (klikamy MoonLight Engine 1148.reg w folderze z enginem).

Krok 4: Odpalamy MoonLight Engine'a.

Krok 5: Ladujemy tabelke (CT).

Krok 6: Wlaczamy Maple.

Krok 7: Teraz czekasz az pojawi sie ekran logowania. W trainerze powinno byc napisane: Bot-> CRC BYPASS. ACTIVE!

Krok 8: Minmalizujemy Maple i wchodzimy do MoonLighta.

Ktok 9: Otwieramy Memory Viev a potem naciskamy CTRL + I.

Krok 10: Wybieramy MemFix.dll i naciskamy "no".

Krok 11: Teraz wlaczamy Maple, logujemy sie i wchodzimy do gry w inetresujace nas miejsce.

Krok 12: Minimalizujemy Maple, wchodzimy do trainera. W okienku obok god moda wpisujemy 1 i zaznaczamy go. Oprocz god moda zaznaczamy jeszcze fast pick up i ewentualnie fast attack.

Krok 13: Teraz wchodzimy do Moonlighta i zaznaczamy yoyo dupex.

Krok 14: Wchodzimy do Maple i gotowe.

Uwagi:

1. Nie zmieniajmy mapki oraz channelow podczas cheatowania bo grozi to dc.

Nie jestem pewny, ale mysle, ze mozna uzywac innych Injectorow.

Credits to TehTitaNiuM from mpcforum.com

and

Credits to Sezabi, dwuz001, for updating Hacks.

Credits to Jonyleeson, Sezabi for beeing cool.

You should be able to hack now. Have Fun.

Scan trainera:

86f15b8eaf0b45b8.jpg

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

A co zrobic z tym ... A possible hacking attempt deteted ?

@down Omg duze odkrycie tyle to ja wiem ale co z tym zrobic?

Opublikowano
A co zrobic z tym ... A possible hacking attempt deteted ?

Wykryło ci hacka

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Ehh. Zalezy co Wam wykrywa, engine czy trainera...

Jest pare metod na zapobieganie temu, musicie troche poszukac.

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

Nie bede owijal w bawelne.

Nie spodziewam sie ze bedzie to Wam wszystkim dzialalo, wrecz przeciwnie. Zauwazylem, ze tylko kilku osobom dziala trainer oraz wiele osob ma problemy z moonlightem. Ja mam takiego farta ze to i to mi dobrze dziala.

Do tego mysle ze aby ten sposob dzialal potrzeba naprawde przyzwoitego jednordzeniowego procesora. Zeby dalo sie tak cheatowac maple musi sie naprawde szybko wlaczyc. Ja robie zawsze dwa podejscia. Pierwszy raz gdy wlaczam maple mam crasha i dopiero gdy komp sie troche "rozrusza" podchodze do drugiej proby. Ms mi sie wlacza w okolo 8-10 sekund.

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

dajcie filmik .... wtedy kazdy bedzie widzial jak to robic i bedzie mniej pytań.... takie moje zdanie na ten temat ...

EximusXx.gif

Zuloslaw.gif

KozaPL.gif

Opublikowano

dziwne, za pierwszym razem wszystko dobrze mi działało tylko ze dostalem dc jak przechodzilem przez mapke, a teraz ciagle mi haxy wykrywa ;] WendigoS dasz nam jakas podpowiedz co do tych sposobow? ;]

edit:juz wszystko dobrze, nie wiem dlaczego ;P

Opublikowano

Nie wszystkim dziala trainer - ale to ma i swoje zalety - jezeli masz wszystko w tabelce , to mozesz smialo moonlightem haxowac (wszystko napisane w code cave)

Wystarczy w ustawieniach (trainera) zmienic injection trainera z 1 na 0 .

Pozniej crc bypass i droga wolna do haxowania :P

2 sprawa to taka ,ze nie wszystkim dziala injection delay na 5000 , niektorym dziala na 4000 , a uniwersalnym (bynajmniej dla mnie i znajomych) jest 2700.

A i jeszcze inna sprawa - jakby komus nie dzialay skroty - do memfixa - dajecie na memory viev / zakladka tools i tam jest DLL inject :)

2 + 2 = 5

Opublikowano

mam pytanie, dziala na eMS jakis Vac bo z trainera jest dc a z moonlighta tez mam dc, ktos moze mi powiedziec czy dzialaja te skrypty z vaca na eMS a jak tak to niech napisze jak to zrobic

Opublikowano

no to zejebiscie chcialem wylaczyc hacki i wylogowac sie, wyszlo mi z maple zalanczam jeszcze raz a tu PERNAMENT ban na ID kurwa na 102 DK niech to szlag, rada jak chcecie wyjsc z gry to po kolei najpierw wszystko wylaczcie a potem dopiero sie wylogujcie

Opublikowano

Perm ban na ems ? - niemozliwe...

Ja po 3 banach dostalem 4 na 2 tygodnie...

Widocznie serwer pomyslal , ze masz jakies teh uber ss(server side) haxy i zbanowal... Trudno :)

2 + 2 = 5

Opublikowano

Czy jest jakiś inny engine oprócz mle, który działa na dual core i na którym będzie można korzystać z tego poradnika?

Cheat engine jest dobry? Jaka wersja jeżeli tak?

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

Mi maple włącza sie z 4sek bo nowy komp ale 2rdzeniowy,lecz ktoś mi powiedział w MS zę aby wyłączyć 1 procek z duala wystarczy wgrać sterowniki na 1rdzeniówke.Zdaje mi sie że to raczej niedziałą ale nie wiem.

Opublikowano

Powinno dzialac - jest inny engine , nie wiem czy dziala na dual corach - to nimo little engine

I po 2 - nie wiem czy dziala poprawnie na ems , ale obsluguje gg rev 1148.

Linka nie podam - nie ma go nawet chyba na mpc.com :P

Polecam przegladanie yoyo-do :P

2 + 2 = 5

Opublikowano

Gammera juz im napisalem maila z prosba o odbanowanie napisalem tylko ze uzywam DXWnd i pare innych kitow pocisnolem kto wie moze odbanuja.

Opublikowano

Witam .

Mam problem, robie wszystko to co w tutku tylko z innym iniectorem i Dupex ladnie mi dziala tylko God moda nie moge odpalic czy z tableki mozna odpalic god moda czy tylko z bota.

z bota mam had jak zaznacze god moda

Kobieta jest jak Windows- ma wiele błędów i luki w zabezpieczeniach :D

3258.png

6523.gif

18706.png

7606.gif

15480.gif

Opublikowano

Fajny poradnik gratz!

Maple Europe

7x lvl- Hunter (Hacking)

41 lvl- Wiz F/P(No Hacking)

Zaznacz->

eMS jest the best

<-Zaznacz

Lubisz hakowanie to temat dla Ciebie

Xentars problem tutaj!!!

beverly.png

Opublikowano

Przecież ten temat byl juz poruszany dotyczacy bledow... uzyj wyszukiwarki albo przejzyj ostatnie tematy

SweetKakashi.png

Opublikowano
Przecież ten temat byl juz poruszany dotyczacy bledow... uzyj wyszukiwarki albo przejzyj ostatnie tematy

Zgadzam się.

Maple Europe

7x lvl- Hunter (Hacking)

41 lvl- Wiz F/P(No Hacking)

Zaznacz->

eMS jest the best

<-Zaznacz

Lubisz hakowanie to temat dla Ciebie

Xentars problem tutaj!!!

beverly.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...