Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] AltairMT2[Dedyk][PL]

janek1700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no bojowiec powinien byc a start;x

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Niestety fajna prezka,lecz beta serwera to totalna klapa 14 osób przez cały dzień ;/ tego jeszcze nie było.Ale życzę powodzenia.

,,Droga powstaje pod wpływem kroków idącego..."

Opublikowano

Niestety fajna prezka,lecz beta serwera to totalna klapa 14 osób przez cały dzień ;/ tego jeszcze nie było.Ale życzę powodzenia.

Przez cały dzień ? Otwarta została o 19 a prezka jest dodana od jakiś 23h więc wątpie że przez 24h zapowiedzi a bety od 4 wejdzie na serwer kilkadziesiąt bądź kilkaset osób. Jutro zacznie się weekend więc zapewne więcej ludzi będzie miało czas.Pozdrawiam

Opublikowano

Hmm u nas nie ma w ekipie żadnego xiao i nie znasz ekipy bo jakoś Cię nie kojarzę ziomek..

Więc nie wymyślaj jakiś cudów tylko połóż się już spać

[GM]Janek

Heh 14 osób...Bez przesady jeszcze nie widziałem takiej Bety.

To zrób taki serwer gdzie będzie 100 osób na becie w 3 godziny

Opublikowano

oj oj myślałem o serwerze pozytywnie a teraz się mylę yang nie jest przystosowany do cen w sklepach co świadczy np o 50 fasolkach za 50kk rozumiem wszystko wzięte z tiveri

Ulepszacze to samo (okej róbcie harda ale bez przesady w podobie do pla i tak tiveri nic nie dorówna wiec to jest do zmiany)

Odnosnie bugów niewidze problemu chociaż błedy w tłumaczeniu występuja np skórzane buty są na 1 lvl oraz na 29 powinny być skórzane kozaki a są skórzane buty :>

Jest to kopia tiveri może nie w 100% ale w 70% tiveria to to samo

Jeżeli chcecie żeby wam ludzie grali posłuchajcie sie mnie i zmiencie to co moim zdaniem jest nie tak

Opublikowano

Zapraszam się do wypowiadania na forum serwera, jest specjalny dział poświęcony, administracja każdą uwagę bierze sobie do serca, zrozumcie wszystko po kolei

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

nie chce nic mowic ale na easy to sa military na 90% mediumach jest bojowiec, a na hardach dopiero zadko kiedy jest bojowiec:)

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Kelox6 - co to ma być że ktoś miał taki nick jak ja , to nie znaczy że on jest mną , nie wiem z kim miałeś styczność ale zapewniam cie u nas w ekpie nie ma kogoś takiego jak Xiao , ten serwer postawiliśmy dla zabawy nie tylko dla is , więc serwer na pewno nie upadnie po tygodniu czy dwóch , nie mamy zamiaru nikogo oszukać , mam nadzieję że to zrozumiałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...