Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sm przez aola

MiskoskiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam taki problem ze gdy wypelnilem rekalme za 6sm, sm pojawily sie na koncie w uplywie 15minut a gdy wypelnilem reklame (dobrze) za 27sm to sm sie nie pojawaiaja po 2h,

pod obrazkime pisze sm w 30min.

Pomozecie czemu tak?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Widocznie źle wypełniłeś lub nie spełniłeś wymagań sponsora . Dokładnie zapoznaj się z opisem reklamy i z tym co trzeba zrobić aby dostać sm

Opublikowano

Czasami nawet po 24h nie dochodzą - musisz po prostu poczekać. Jeżeli mówisz, że na pewno dobrze wypełniłeś reklamę to nie ma opcji by nie przyszły - przyjdą ale później.

Opublikowano

Nie przejmuj się, też tak często miałem i nie robiłem z tego większej afery. Gdybym miał policzyć ile mi "nie przychodziło" to wyszłoby kilkaset SM.

Ale po prostu tak jest... przychodzą po jakimś czasie. Kilka razy musiałem czekać nawet do 3 dni.

Myślę, że 3 dni to maksymalna granica, jeżeli po tym czasie nie przyjdzie, znaczy, że źle coś zrobiłeś.

Opublikowano

Nie przejmuj się, trzeba poczekać kilka godzin a nawet 1 dzień aż wszystko się pojawi ;) cierpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...