Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Odpalanie serwera OSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem serwera oss a zrobilem wszystko tak jak trzeba bylo. Wrzócilem te 4x pliki do zzyt2 odpalam serwer a porty odblokowane, czekam na Operation timed out i pisze mi ze blad polaczenia sie z serwerem ;//

Pomoze ktos??

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Operation timed out teoretycznie mówi że serwer działa. Czy pong jest taki sam po stronie serwera i klienta? Launcher dobry?

Opublikowano

jak up powiedzial. nie laczy nie dla tego ze np konta testowego nie ma tylko nie chce polaczyc. spolszczenie moglo byc np pod zle ip zrobione albo cos z tym bo wiesz na serwerach dedykowanych laczy sie przez siec ale tak to wiesz. cos z adresami musi byc nie tak

Opublikowano

To powiesz moze co musi stac w tych adresach ip??

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolną ilość linii

Opublikowano

To rozwiązałem ale jest teraz drugi problem. Jak odpalam tą głową sury to jak sie pojawia ten obrazek gdzie trzeba kliknąć na jakieś chińskie znaczki to kiedy klikam wyskakuje jakiś chiński error ;/

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolną ilość linii

Opublikowano

odpuść sobie chińskie clienty, postaw serwer na cliencie 2010 i plikach 2011. Normalny launcher i wszystko [client] po polsku

s_team.png

Opublikowano

odpuść sobie chińskie clienty, postaw serwer na cliencie 2010 i plikach 2011. Normalny launcher i wszystko [client] po polsku

Jestem kompletnie zielony i to trudne jest ;/

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolną ilość linii

Opublikowano

dzieki ;)

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolną ilość linii

Opublikowano

ja ci radze zrobic serw jak w tucie pisze, i pozniej robisz spolszczenie a jakie ip albo .100 albo z hamachi nie wiem dokladnie ale wtedy powinno byc ok chocby dla tego ze serwer jest bez sieci tzn siec domowa, mozesz grac na 2 kompie chyba ale przez neta nie więc powinno Ci łączyc

głowa sury była popularna moze w czasach gdy privów dedyków bylo malo a hamachi to bylo cos ;=

Opublikowano

Masz clienta 2k10, to jest pod 2k8

jak nie ma niewiadomo co na plikach najlepiej spolszczenie do 08 dac ale jak sie da takze do 2k10 to takze bylo by dobrze bo wiadomo serwery oss jak nie robimy je samemu od podstaw i sie na tym nie znamy to albo wina plikow albo cos ale one padaja szczegolnie jak uzywa sie "gotowcow"

Opublikowano

pliki plikami, bo trzeba ci do spolszczenia tylko ip;] a jak pliki nie maja zastrzezone ze musi byc klient 2010 to wez sb niepatchowany 2008r. wklej spolszczenie i powinno smgac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...