Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Switchbotv3

Pele2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj pobrać jeszcze raz i jakoś odpalić :P Teraz z tego co widzę jest nowa wersja... 3.0.0.2 :P Spróbuj ... może zadziała :) Sprawdzę zaraz sam na Xenox i dam edita bo mnie to w sumie zaciekawiło trochę :) Tutaj masz link: http://padmak.de/switchbotv3... skana nie daje bo to ze strony padmaka ^^

A przy okazji ... piszę się "próbuję" a nie prubuję :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ludzie czy wy jestescie tacy tepi czy tylko takich udajecie???...Masz w tucie ze jak takie cos Ci wyskakuje co zawsze przed odpaleniem Switchbota musisz antywirusa wylaczyc!!!!!!!!!!...Wiec aby teraz Ci dzialalo sciagnij od nowa wylacz antywira i wlacz switchbota i bedzie git!!!!!!!

Opublikowano

Mam identyczny problem ;) , idioci po prostu wciskaja ci kity ze ci to nie dziala itd..., robilem wszystko co sie dalo i nic mi to nie pomoglo ;X

sprobuj ostatecznie moja wersje odinstaluj antywirusa, pozniej go zaintaluj, choc sam tego nie probowalem :D

edit: widze ze grasz na xenoxie, mi tez na xenoxie nie idzie :P moze jakies blokady sa, no ale znajoma mowila ze u niej wszystko najs :X

Opublikowano

Wyłącz antywirusa ( Ew. dodaj ścieżke z botem do wyjątków ) i wypakuj jeszcze raz swithbota . Antywirus blokuje plik core6.dll który jest niezbedny do otworzenia bota

Opublikowano

Masz windows XP więc odpal switchbotv3 - alter injector klikasz choose dll szukasz dll z botem (switchbonussv3.dll lub cos takiego) klikasz choose window wyświetli ci się komunikat klikasz OK.

Przełączasz szybko na Metina i czekasz powinno się włączysz.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Tak wiem ale już pod końcem gdy ma wyskoczyc to oknienko do logowania lub rejstarcji wyskakuje ten bład jak juz mowilem ;d

padmakv3.jpg

trochę kultury RMCF1902

Opublikowano

Up ustawiłem choc nie wiem po co i nadal ten sam bład ;d

on sie wlacza przy samym koncu gdy ma sie wyswietlić to okno do lugowania lub rejstracji do bota ;d

trochę kultury RMCF1902

Opublikowano

Ja mam znowu inny problem. Bot wlacza sie, loguje sie, ustawiam bony jakich ma szukać, klikam start i... nic sie nie dzieje. Mial ktos tak juz? Jak to naprawić?

Opublikowano

Mam ten sam bład wyskakuje mi to samo okienko przed rejestracja , mam WIN 7 SP 1 . Wyłączam antywira(avast) i jest to samo ... wyskakuje to okienko przed reje ;/ Ludzie pomóżcie :) BS V2 normalnie mi chodził ;]

Opublikowano

Też tak mam, że błąd mi wyskakuje identyczny jak pele ale czasami nawet on nie wyskakuje tylko nic się nie dzieje po prostu. Próbowałem wszystkich tutków jak włączyć tego bota i kombinowałem z antywirusem (avast) lecz nic to nie dało ;/ . Szkoda, bo fajnie się zapowiadało

@Edit

Znalazłem rozwiązanie (Przynajmniej u mnie działa). Na początku wyłączasz swojego antywirusa (w moim przypadku avast ---> Osłona w czasie rzeczywistym ----->Osłona systemu plików-----> Zatrzymaj), po czym wypakowujesz switchbota v3 (albo do nowego folderu albo do tego samego i klikasz "Wszystkie", aby podmienił wszystkie pliki). Ściągasz "AirDropInject"

http://www.mediafire.com/?zmqmkjrmijm

Załączasz Metina (tego na jakim chcesz mieć bota) , włączasz "AirDropInject" naciskasz "Add", po czym wyszukujesz plik switchbotv3.dll (jest on w folderze z switchbotem v3) i naciskasz "Otwórz". Potem tam gdzie pisze "Process:" musisz wpisac proces swojego metina (aby sprawdzić jaki proces ma twój metin naciskasz Ctrl+alt+delete, po czym w zakładce "Aplikacje" wyszukujesz swojego metina (musisz go mieć załączonego) dajesz prawy i "Przejdź do procesu" (zakładka automatycznie przeskoczy z "Aplikacje" na "Procesy") po czym przepisujesz to co ci się zaznaczy ja gram na CavalosMT2 i mam proces "Launcher.exe" inni którzy grają na innych serwerach mogą mieć proces np. "[nazwa serwera].exe" bądź inaczej) i albo bot sam ci się włączy albo w "AirDropInject" musisz nacisnąć "Inject" (to zależy od tego czy w lewym dolnym rogu "AirDropInject" masz zaznaczone "Automatic" Czy "Manual"). Minimalizujesz "AirDropInject" i pozostaje tylko się zarejestrować/zalogować w switchbocie, zalogować na konto i cieszyć się hackiem ;). Niestety za każdym razem trzeba wszystko (oprócz ściągania programu "AirDropInject" i rejestrowania się w switchbocie) powtarzać ;/. No ale lepszy rydz niż nic ;D. Ostatecznie u mnie to wygląda tak : http://imageshack.us...tytuussghj.png/

A tu macie spolszczenie do switchbota v3 (wypakowujecie w folderze config tam gdzie macie switchbota v3, a jak sie wyswietli czy podmienic dajecie tak):

http://www.speedyshare.com/file/cMw82/spolszczenie.rar

Aby zmienić język to musicie podczas wlączania switchbota (tam gdzie jest logowanie i rejestracja) musicie kliknąć to u góry "Select Language" , wybrać polish.lang i dać "Select"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...