Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem ze steam'em i CoD'em.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do Was odnośnie problemu który teraz napotkałem...

Chciałem sobie właśnie odpalić CoD'a i nagle się okazuję że jest jakiś problem bo niby pliki się nie zgadzają i coś tam dalej. No i po 2 uruchomieniach ponownie kompa i resach steam'a udało mi się wejść do gry. A tam co? No gówno. Bo pusto, nic. Wszystko skasowane i wgl. 1lv postaci itd. A achievment'y wszystkie są... Wiecie co zrobić?

P.S. Jest to CoD BO.

@edit

Znowu ten sam problem, nie mogę teraz już wogule wbić do gry.

O to co wychodzi i wychodziło chwilkę prędzej:

'' Synchronizacja plików gry CoD Bo z usługą steam cloud nie powiodła się...

Jeśli gra była uruchamiania na innym komputerze (a wiem że nie była bo nikt nie zna moich passów do steam'a itd.), twoje ustawienia i/lub postępy mogły nie zostać zschyronizowane z plikami zapisanymi w serwisie Cloud.''

P.S. Czy jest jakiś sposób teraz skoro mam już 1 konto na steam (w sumie 2 ale nie używam tamtego) i strace te wszystkie dane z tej oto gry. Zainstalować ją na jakimś nowym koncie na steam'ie? I idzie jakoś wgl usunąć te konta? Żeby potem nie było że mam jakieś multi-acc... A ogólnie nowe konto się przyda bo MW3 i tak czeka i tak czeka (Teraz jestem na etapie kupowania części do kompa żeby właśnie sobie w MW3 i BF3 pograć, na ultra oczywiście.) a niechce mieć później takich problemów ;/

@EDIT 2

Problem rozwiązany.

To chyba nie ja miałem problemy tylko steam... Ale dobra nie ważne wszystko wróciło, także na tą 1 część nie odpowiadajcie. Tylko to czy da się jakoś przenieść grę na inne konto i czy da się jakoś usunąć konto?

I jeszcze z ciekawośći. Steam miał jakieś problemy? ;P

Opublikowano

Mi wywalał błąd "win improper quit body", po czym zaczęło ściągać 3 GB jakiejś aktualizacji czy coś. Ręce opadają bo nie dawno wróciłem do gry, przez co ściągałem o ile dobrze pamiętam z 7 GB aktualizacji, potem okazało się że jeszcze muszę ściągnąć 3 GB i teraz kolejne 3...

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...