Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pełnoletniego wspólnika(dotpay)

szy11sw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje pełnoletniego wspólnika z kontem dotpay(dobrze by było gdyby miał zarejestrowaną firmę) lub na innej tego typu stronie. Nie musisz umieć kodować, robić grafik ani nic w tym stylu. Po prostu masz tam konto dodajesz sms do moich gier(stronę do pierwszej pokaże za ok tydzień-uniwersum Dragon Balla, Naruto i Bleach). Strona nie przypadnie Ci do gustu to nie musimy współpracować. Reklamą, grafiką, silnikiem, domeną, hostem itp zajmuje się ja i moja ekipa.

Moje wymogi:

-Osoba pełnoletnia

-Konto dotpay(chciałbym mieć do niego dostęp ale rozumiem że możesz mieć tam inne rzeczy itp więc jest możliwość potwierdzanie screenami)

Co z tego będziesz mieć:

- 30%-40%zysków rzeczywistych(oczywiście zdaje sobie sprawę z marży dotpay i państwowej a także o podatku od wzbogacenia od pewnej sumy którą mam nadzieję przekroczyć)

-reklamę na stronie

Kontakt:tu, PW, gg:18304208 osobie z którą nawiąże współpracę podam również nr tel. komórkowego w celu szybszego kontaktu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...