Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór profesji XenoxMt2

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie, do tej pory grałem na prywatnym serwerze Erdiana.pl, uzyskałem tam 165 lvl i dosłownie PRO EQ, nie wiele osób jest tam zdolnych mnie pokonać. Słyszałem od koleżanki, że Xenox jest dobrym serwerem, zamierzam zagrać na weekendzie i mam do was pytanie, jaką profesją, jest tam najłatwiej grać? Chodzi głównie o pvp i dobry start. No słucham propozycji, oraz proszę o ich uzasadnienie.

Opublikowano

Nie gram na tym serverze (Możliwe że grałem to jest tajne xD) ale polecam ci Wojownika Body :P ew. Sura BM

Ponieważ na większości Serverów w Polsce ten System się sprawdza a postacie łatwo się robi :P

393.jpg

Opublikowano

Grałem na XenoxMT2, teraz przenoszę się na Erdiane... ale XenoX ogólnie nie jest dobrym serwerem, jest tam przesadzone dużo rzeczy, bugujący się exp od 140lvl... Ale Polecam Woj Body lub Sura WP... Dlaczego nie BM? System WP jest o wiele lepszy niż Bm na Xenox'ie. A może zagramy razem na Erdianie? Hymm? JAk coś to PW odpisz.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Nie polecam Ci teraz Xenoxa, chociaż Detro był moim sponsorem ^^.

System tego serwera jest taki, że jeżeli 200 lvl ma najlepszy ekwipunek na ten poziom z full bonami, to kładzie 120 lvl skillem zabierającym około. 200.000 PŻ.

Bony jakie wchodzą są też z du.. wzięte - 30.000 HP, 50 Siła, etc.

Opublikowano

Nie polecam ci tego serwa.Jest trochę cienki np: bonujesz eq to masz 30.000 hp nie zawsze ale większe lvl miałem bardzo dużo HP to nie serwer do pvp bardziej do expa i szpanu jaki ty masz lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...