Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut na działającego iBot'a, po patchu 1.08

MiecioPalka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Ściągnij AgBot'a stąd http://www.agbot.net...5.2.1.nomap.zip

2.Wypakuj AgBot'a, a następnie wejdź w jego folder i skopiuj MediaPatcher do folderu Silkroad R

3.Włącz MediaPatcher i klikaj po kolei: Ok, Nie, Ok

4.Wejdź w folder AgBot'a//HackshieldStuff i wypakuj edxSilkroadLoader5_0_3d

5.Wejdź w folder edxSilkroadLoader5_0_3d i skopiuj edxSilkroadDll5.dll oraz edxSilkroadLoader5 do folderu Silkroad R

6.Włącz edxSilkroadLoader5 i zaznacz następujące opcje: Redirect Gateway Server i zmień port na 16000, zaznacz również Patch Seed, Multiclient, NopHackshield, oraz ewentualnie ZoomHack.

7.Ściągnij najnowszego iBot'a stąd http://www.mediafire...ly8e3b8i33f2ned

8.Wypakuj, wejdz w folder iBot_Necessities i wypakuj [iBot] Hackshield v3.0, a następnie skopiuj: Run SROR Hackshield oraz Hackshield.dll do folderu Silkroad R

9.Zrób skrót iBota, wejdź w jego właściwości i dopisz po \iBot.exe" LS:5

10.Wejdź w windows/system32/drivers/etc i otwórz plik hosts w notepadzie oraz dodaj 127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

11. Włącz Run SROR Hackshield, kliknij start, poczekaj aż gra się włączy - nie loguj się, ani nie wyłączaj silka

12.Włącz teraz ibota, i odpal gre poprzez edxSilkroadLoader5

Testowane na windows 7 x64!

Opublikowano

Wejdź w windows/system32/drivers/etc i otwórz plik hosts w notepadzie oraz dodaj 127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com, i sprawdź czy pomogło.

@up Po co skany, skoro to są linki do downloadu z oficjalnych stron owych botów?

Opublikowano

Dodanie w/w linijki pomogło tylko teraz gdy odpalam klienta przez Loader wyskakuje mi błąd DC.

Po restarcie komputera wszystko działa tak ja należy, dzięki ;)

Opublikowano

po co ten temat? przecież w temacie [TuT] Odpalenie iBota jest wszystko opisane.

Smalt, po co ma dawać skany plików jak to są oficialne linki z AgBota i iBotForFun...

Opublikowano

wrrrrrrrrr dziala jak wlaczam przez hs i pokazuje sie start itp ale jak minimalizuje i wlaczam ibota to pisze "Component "MSWINSCK.OCX" or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid.

jestem dopiero po formacie

@edit juz zrobilem :)

Opublikowano

Tutek super,wielkie dzięki.

Jednak jedno mnie śmieszy :)

1.Ściągnij AgBot'a stąd http://www.agbot.net...5.2.1.nomap.zip

To tak jak w starej sztuce z Gajosem: Żeby nauczyć się gry na skrzypcach jest potrzebny fortepian :)

Ale to nie Twoja wina,tylko iBota.

pozdro

ps.

W katalogu [iBot] Hackshield v3.0 nie ma pliku Hackshield.dll, jest za to piik Hackshield.jar. Ten plik miałeś na myśli,czy mam szukać w necie Hackshield.dll ???

Opublikowano

"You have to install the full client. Connect to the official website to download the full client."

Jaka przyczyna, jakie rozwiazanie?

@edit

zmienilem w hackshieldzie ip na

31.193.168.140 15776 i wszystko smiga, az jestem zdziwiony

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...