Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z IV4M2 demo

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedy uruchamiam IV4M2 demo wyświetla mi sie okienko

Authentication for alterIWnet

Please log in use alterIWnet. Use you alteriIW.net forum credentalis.

Jak sie domyślam mam wpisać login i hasło z forum altera lecz zrobiłem sobie owe konto wpisałem passy i wyskoczył ACTIVE_ERROR

Opublikowano

załóż konto na g-mailu albo podobnej poczcie...na o2 też się nie mogę doczekać na link aktywacyjny ;)

ehh.:)

Opublikowano

A jeszcze takie pytanka dwa mówiliście ze nowe broni w tym demo a niema ani jednej i mapki jednej chyba nie mam bo jak wbijam na serwa z owa mapka to mam przy łoczeniu coś w kratki a potem jak sie załaduje to gra sie wyłancza i blad wyskakuje

Opublikowano

A jeszcze takie pytanka dwa mówiliście ze nowe broni w tym demo a niema ani jednej i mapki jednej chyba nie mam bo jak wbijam na serwa z owa mapka to mam przy łoczeniu coś w kratki a potem jak sie załaduje to gra sie wyłancza i blad wyskakuje

do końca nie mogę zrozumieć Twojej wypowiedzi... ja gram też na tym demo z alterIWnet i mam normalnie bronie mapki serwery itp..coś źle pewnie robisz... daj ss-a tego error-a albo opisz to jakoś dokładniej...;)

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...