Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xin Zhao - jaka kontra na 1vs1?

werdon4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy IMO będzie pantheon. Stun + 2 kolejne skille z niezłym dmg, resztę dobijesz hitami. W early pantheon robi masakryczne combo.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spróbuj może bruiserem go pokonac czyms co jest wytrzymale i ma pier.niecie tj. Shyvana, Renekton, Jarvan IV, Wukong, Lee Sin (tutaj to już musisz naprawde potrafić nim grać), Nocturne (dmg+lifesteal, miazga)

:)

Opublikowano

Wg mnie kazda tylko trzeba dana postacia umiec grac ;d

a według mnie nabijasz sobie posty.

Każda postać w 1v1 na blisko np. champ na daleko nie da mu zbytnio rady,no nieraz da rade,ale podskoczy do niego xin i 2,3 strzaly i po nim

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

lol, jak czytam wasze komentarze, to aż boje się pomyśleć o tym czy wy chociaż 30 lvl'e macie...

Solo na Xin, jest dosyć nie typowe przez jego passywke, Więc na pierwszym poziomie napewno nie wygrasz lee sinem, który dopiero po ogarnięciu 3 skili robi miazge. Natomiast spróbuj Nasusem ( zaczynając z w ) , oraz temmo z jego dartem ( Q daje blinda 100% ), ewentualne irelka z W ( true damage i 24 heala za każdy atak jesli się nie myle )

P.S. Kwestia jeszcze dobrania run.

Opublikowano

czekaj,czekaj usuną wkońcu te uniki to już jaxem sobie nie poskaczesz :D

Uników już dawno nie masz

rammusem dasz rade

To jest tank ... Jego thornmail + W to jest zagłąda dla ad carry...

@TOP

Yi

Olaf

Lee sin

Tymi postaciami go skonstrujesz bez żadnych problemów

zakaz handlu

Opublikowano

lol, jak czytam wasze komentarze, to aż boje się pomyśleć o tym czy wy chociaż 30 lvl'e macie...

Solo na Xin, jest dosyć nie typowe przez jego passywke, Więc na pierwszym poziomie napewno nie wygrasz lee sinem, który dopiero po ogarnięciu 3 skili robi miazge. Natomiast spróbuj Nasusem ( zaczynając z w ) , oraz temmo z jego dartem ( Q daje blinda 100% ), ewentualne irelka z W ( true damage i 24 heala za każdy atak jesli się nie myle )

P.S. Kwestia jeszcze dobrania run.

Zajebiste kontry zes podal.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Taki koks, dawaj na solo. Udowodnij że xin, potrafi chociaż jedną z tych postaci zjechać ...

nie spinaj się.

A potrafi pokonać bo gdyby nie potrafił, to ta gra nie miałaby sensu, wszystko jest zależne od Run, Masteriesów i oczywiście zarobionego golda w grze (nie wspominając o umiejętnościach graca)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Taki koks, dawaj na solo. Udowodnij że xin, potrafi chociaż jedną z tych postaci zjechać ...

Okej. Powiedz mi, jak kurwa nasus moze zjechac xina na pierwszym levelu ?

Moze Irelia zadajacy smieszny jeszcze dmg na pierwszym levelu tego skilla?

Lub Teemo, z tym smiesznym blindem, na ile to sekund on byl ? 1.5 ?

Opublikowano

2x@up Ja się nie spinam, poprostu nie nawidzę jak dzieci z doświadczeniem miesięcznym gadają o pierdołach ...

Jak 3/4 forum cieszy się że na normalu ma staty 10/x/x albo i więcej , i sądzą że są pro, a tak normalnie to zawsze mają nobów w przeciwnych teamach. Ten post oczywiścia nie jest w roli posta wyzywającego, tylko w roli uświadamiania jak osoby które się na czymś kompletnie nie znają próbują pomóc, tylko że z negatywnym efektem.

@up Nie odbiegaj od tematu, bo jak nie umiesz grać to proste że to dla ciebie wydaje się bez użyteczne.

Opublikowano

Tja, te moje 'miesięczne' doświadczenie obejmujace póltora roku jest masakrycznie male, sorry miszczu.

Btw. Czy ja odbiegam od tematu ? Po prostu te 'kontry' nic nie zrobia Xin'owi na pierwszym lvl - ew. Irelia, ale to kwestia run masterek i doswiadczenia.

Opublikowano

Uników już dawno nie masz

To jest tank ... Jego thornmail + W to jest zagłąda dla ad carry...

@TOP

Yi

Olaf

Lee sin

Tymi postaciami go skonstrujesz bez żadnych problemów

ciekawe kiedy ci usuneli uniki? jak są jeszcze,dopiero co o nich pisali,że się przymierzają a nie ze juz usuneli

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Tja, te moje 'miesięczne' doświadczenie obejmujace póltora roku jest masakrycznie male, sorry miszczu.

Btw. Czy ja odbiegam od tematu ? Po prostu te 'kontry' nic nie zrobia Xin'owi na pierwszym lvl - ew. Irelia, ale to kwestia run masterek i doswiadczenia.

Przestań pisać, bo nie mam już siły... Pierw mówisz co oni mogą , a nagle wyjeżdżasz z tym , że ew. Irelia....

Na tym kończe szkoda mego czasu..

Opublikowano

NASUS bierzesz jako spelle ignite i exhaust(flash niepotrzebny bo to solo oczywiscie jesli uzgodnicie ze nie uciekacie) bierzesz slowa na start I jak zacznie bic to slow chwile pozniej exhaust I xin pada.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Rammus albo Jax, Fizz ogolnie to mozesz go kazda postacia skopac wystarczy ze kupisz sobie Thornmaila ^^

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Nasus rozwala każdego na solo. ;]

wszystko zależy od run. mają z nim jeszcze szanse:

fizz, brand, nocturn, ew jax i trynda.

tankami też na luzie, bo rzadko się spotyka takiego xina, który by dawał coś na przebicie pancerza.

Opublikowano

Nasus rozwala każdego na solo. ;]

wszystko zależy od run. mają z nim jeszcze szanse:

fizz, brand, nocturn, ew jax i trynda.

tankami też na luzie, bo rzadko się spotyka takiego xina, który by dawał coś na przebicie pancerza.

Chyba wystackowany nasus

A ciekawe jak sobie postackujesz z ogarnietym renektonem - czyli garenem z dashami i healem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...