Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xin Zhao - jaka kontra na 1vs1?

werdon4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam postaci, którą można pokonać Xin Zhao w meczu 1vs1.

Gramy z moim znajomym i on zawsze mnie pokonuje ty swoim Xinem.

Pojedynki są rozgrywane gdy mamy po 1 i 3 lvl.-u

Z góry dzięki za pomoc.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli kupisz Ostrze Nieskonczonosci pod postac ad albo Kapelusz pod postac AP mozesz pokonac kazda postacia ;]

a co jeśli np. xin ma 2 infinity, 3 phantomy i coś na defa/hp? Wtedy na cię na 2-3 hity lub na 1 combo.

Opublikowano

Mam le sina i wiem ze nie da rady z xinem na pvp . Jesli chcesz kosic wszystkich kup Olafa na ulti pokona nawet tryndemare z zniezmordowanym szałem polecam ci go w 100 procetnach .(w late game jest niedopokonania) . Oczywiście jeśli użyjesz tego builda . Tarcza Dorana --> Buty Berserka --> Widmowy Tancerz --> Ostrze nieskończoności --> Krwiopijec --> lodowy mlot pod koniec mozna jeszcze wymienic tarcze na plemienna <_<

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Mam le sina i wiem ze nie da rady z xinem na pvp . Jesli chcesz kosic wszystkich kup Olafa na ulti pokona nawet tryndemare z zniezmordowanym szałem polecam ci go w 100 procetnach .(w late game jest niedopokonania) . Oczywiście jeśli użyjesz tego builda . Tarcza Dorana --> Buty Berserka --> Widmowy Tancerz --> Ostrze nieskończoności --> Krwiopijec --> lodowy mlot pod koniec mozna jeszcze wymienic tarcze na plemienna <_<

Nie dziwi mnie to, że go nie możesz pokonać Lee Sin'em, skoro nawet nim pewno grać nie umiesz. Early pełen rozkurw na linii, wiec nie pieprz głupoty plox.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Yorick jest bdb postacią do 1v1, przy "troszkiej" ilości attack damage jego ghule W i E potrafiaą zjeść przeciwnikowi nawet pół hp, nie włączając auto attacku :)

No i jeszcze Teemo z Blindem oraz Nasus/LeeSin z attack speed reduction

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Yorick jest bdb postacią do 1v1, przy "troszkiej" ilości attack damage jego ghule W i E potrafiaą zjeść przeciwnikowi nawet pół hp, nie włączając auto attacku :)

Manamune, Trinity, Atma z Warmogiem. Cały atak, reszta def.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Póki co Jax jest nie do zabicia przez Xina. Nie ważne ile Xin Jaxowi walnie i czy się odsunie by staki Jaxowi padły. I tak Jax wygra.

Chociaż po zmianie Jaxa z tymi unikami, może już tak miło nie być.

Na 3 lvl wystarczy że masz skill E na lvl 2 wbity i w na 1. Tak wygrałeś to.

76561197995014005.png

Opublikowano

Mam lee sina i w late game gdy mam xina za przeciwnika to zjadam go z łatwością, jaxem też mi sie to zdarza :)

czekaj,czekaj usuną wkońcu te uniki to już jaxem sobie nie poskaczesz :D

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Tylko że my już na początku meczu walczymy ze sobą w tym miejscu gdzie pojawia się Baron.

Bez żadnego eq najpierw z 1 lvl. m a potem z 3 w tej arenie.

Opublikowano

Jak gram Olafem, Xin może jedynie mnie z feedować :P wybiegnie na mnie zabierze mi około 50-60% hp mi się włącza SpeedHack i go niema :D

Nick w Lolu Bojda ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...