Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SPRZEDANA POSTAĆ

JamGrzmot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem do suportu ze chce sprzedac postać.oczywiście podałem jaka to ma być postać i wszystko co trzeba.po ilu dniach mam sie spodziewać kasy?

Opublikowano

heh, ja napisałem do Polskiego, po 2dniach napisałem nowe i niedawno napisałem nowe do angielskiego. Ogólnie czekam tak: Polski 8dni,6dni do angielskiego napisałem 4dni temu i nic... Jedyni mi napisali abym odpisał czy napewno chce, według wzoru all zrobiłem i czekam dalej...

@up ty kur... walony fuxiarzu... ja tydzień czekam i nic... A odpisałem według wzoru:

Login:

Imię przywoływacza:

Serwer:

Zakupy do zwrotu:

- Bohater (np. Leona) - data zakupu

- Bohater (np. Wukong) - data zakupu

- Skórka (np. Pentakill Sona) - data zakupu

haha xD odpisał angielski:

We don't do this normally, but I have completed this refund. The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the Store and attempt to make a purchase. You do not need to complete the purchase, the value should correct itself before you complete the transaction.

If you happen to have been online while I was operating on your account, you may notice a short ~5 minute hold on your account. This is just to allow the database to re-sync and will be over shortly.

This is a one-time exception.

Please let me know if you have any questions, and enjoy the game!

From this day forward, put your faith in me.

Shmoldeshmort

Pieprzyć Polski Support :D

@down 24h? to napewno nie od polskiego supportu ja czekałem 8dni i dopero angielski odpisał szybciej

fs.png

Opublikowano

otrzymasz to do 24 godzin ja czekałem godzine i w trakcie sprzedaży blokują ci konto na 5minut

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

napisali przecież wam że mają niby jeszcze "święta" i będą dłużej odpisywać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...