Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty, Nike Dunk High. YELLOW.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Można tak powiedzieć że zakochałem się w tych butach , lubię jaskrawe kolory itp, takie które się wyróżniają , szczerze nie wiem jak one wyglądają , bo nie wiem czy w sklepach takie dostane..

Jak one wyglądają ?? każda aukcja to inny odcień , jeden ten ładny kolor ( nr1) , drugi to taki mętny...

Nr.1) http://moda.allegro.pl/nike-dunk-high-703-r-42-hit-sportbut-i2021980190.html

Nr2.) Jaśniejsze http://moda.allegro.pl/317982-703-buty-nike-dunk-high-r-47-5-i2026259163.html

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Akurat ten kolor Dunk'ów jest brzydki. Jest tyle rodzajów, że na pewno znajdziesz coś lepszego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kwestia oświetlenia, buty z tych aukcji są identyczne.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ale który jest prawdziwy ? , bo nr jest zarąbisty a nr2 mi się nie podoba...

3x UP , żółty mi się podoba, mój gust , tobie nie muszą się koniecznie podobać

Podobają mi się jeszcze inne ale są za 315 zł... były kiedyś takie czarno/biało/black których nie ma

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

To jest kwestia aparatu.

Ten kolor.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Właśnie byłem w sklepie na żywo oglądnąć tą ofertę, kolorystycznie są żywsze i jaskrawsze niż na zdjęciu.

Kolorów masa, tylko z rozmiarami jest problem :/

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jeśli są żywe i jaskrawe to ok. a w sklepie ile kosztują te żółte ??

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Ja w tym będę chodził nie Ty, szczerze kumpel ma czerwono-białe i są wygądne , chodź ma o nr mniejszy :)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Ten oczojebny kolorek, to po to, by każdy zobaczył, że masz firmowe buty?

Te drugie lepsze :>

Opublikowano

swieca sie jak psu jajka we wrzesniu. Ale jest tego plus , auto cie nie potraci

dla mnie lepsze te 1 mam podobne tylko niebieski z czrnym cenowo bardzo podobne i powiem ze zAjebiste sa o_O

''czarno/biało /black'' black to chyba czarny =)

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Ja mam czarne z zielonym "Nike" (tj. znaczkiem) i jest ok. No i zielone sznurówki był w zestawie chyba (nie pamiętam już się przyzwyczaiłem).

Ale fajne są "najki" za kostkę z różnymi postaciami itd, ale to nie w Polsce...

Opublikowano

wygądne, chodź? Weź spierdalaj.

A i gratz płacić za szmacianki 300zł jak na UC są po 190 buahhahaha

Kurwa , sam spier dalaj szczylu... lepiej wiem od Ciebie więc się nie wypowiadaj już bo poleci raport.

@ Jak to wyblaknie ? przecież nie myje się ich ???

@ Tak , po to żeby patrzyli że mam oryginale <_< , mój styl, mój kolor ;)więc w czym problem ? zazdrość ? że ja mam swój styl a wy chodzicie jak emo ?&&

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

co ty wiesz o ortografii, co ty wiesz o butach, jesteś z zupełnie innej parafii lamusie.

że ja mam swój styl a wy chodzicie jak emo ?&&

pewnie nawet nie wiesz co to fit ALE CO JA BĘDĘ GADAŁ PRZECIEŻ TO TY TAŃCZYSZ HIP HOP I JESTEŚ ORYGINALNY

Opublikowano

co ty wiesz o ortografii, co ty wiesz o butach, jesteś z zupełnie innej parafii lamusie.

pewnie nawet nie wiesz co to fit ALE CO JA BĘDĘ GADAŁ PRZECIEŻ TO TY TAŃCZYSZ HIP HOP I JESTEŚ ORYGINALNY

No, haha " co ty wiesz o ortografii " , omg ... widzisz gdzieś błąd ?

Kur wa dojebałeś się do koloru żółtego jak... zazdrościsz że mam własny styl ? a ty jesteś zwykłym no-lajfem z wielkim brzuchem ?

Idź dalej się ubieraj na czarno ;) , pewnie masz żałobę bo rozwaliłeś mooba w metinie ;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Dobra wysęp ten hajs od babci, kup te buty, tylko nie zapomnij o arafatce, kapeluszu, ray-banach i rurkach, przecież nie możesz wyglądać tak jak pogromca mobów w metinie (cokolwiek to jest), a potem spierdalaj na tańce, elo.

Opublikowano

Kurwa , sam spier dalaj szczylu... lepiej wiem od Ciebie więc się nie wypowiadaj już bo poleci raport.

@ Jak to wyblaknie ? przecież nie myje się ich ???

@ Tak , po to żeby patrzyli że mam oryginale <_< , mój styl, mój kolor ;)więc w czym problem ? zazdrość ? że ja mam swój styl a wy chodzicie jak emo ?&&

Emo to muzyka, a nie subkultura.

Jak chcesz fajne buty to polecam takie jak Etnies, DC, Vans, FaLLen, Es.

Znajdziesz je na skateshopach: hustla, select shop etc.

Opublikowano

Oryginalnie wyglądaja tak jak na 2 zdjęciu.

Na 1 fotce kontrast jest zwiększony.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Wybierz te 1, jest tylko kontrast zwiekszony, a w cenie dosyc spora roznica.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...