Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.3]MineVille [40 Slotow][No-WL][No-Premium][FB]

AJAW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu ale zdejcia widac kurwa

niektore zaspojlerowane a niektore nie

Nie pierdol wbij na TS na moj kanał

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miurion i ja zdecydowalismy ze narazie Budowniczego na naszym serwerze nie dostaniesz.

Kilka rad: zrob screenshoty z lepszego widoku i najlepiej 1 budowli.

Bądź bardziej creatywny i zrób coś oryginalnego a nie to co było już budowane milion razy. (Sandstone'owa Piramida)

Kiedy robisz screenshoty upewnij sie ze wszystkie chunki ci sie załadowały i wyłącz mgłe.

Tyle narazie mogę ci powiedźieć

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Opublikowano

Wiesz co 1. masz z***any głos, seplenisz, i moge wymieniac w nieskoczonosc [wczoraj przez micro siorbałeś herbate chamsko] jesteś swinia itd. Nara wam boty wasz serw jest poj**any do 2[kwadratu] nikt nie gra itd nara

creepercw.png

Opublikowano

Tsaaa one są epickie ty nie wiesz co to piękno

a i już mam pewną ofertę. Nie stać was było na 50slt? a co ja gadam u was gra tylko 3 os.

creepercw.png

Opublikowano

DLACZEGO SERWER JEST NA PREMIUM???(WIEM DLACZEGO) ALE GDYBY BYL NA NO-PREMIUM BYLO BY O WIELE WIECEJ GRACZY

I PRZYZNAM SIE SZCZERZE ZE NA NO-PREMIUM TEZ BYM GRAŁ BO MIALEM KIEDYS SERWER Z BUKKITEM NA 1.0.0 I MI SIE SPODOBALO ;]

JEZELI SERW BEDZIE NO-PREMIUM ZALATWIE DWÓCH NOWYCH GRACZY ;]

[PROSZE O ODPOWIEDZ]

PS.CAPSLOCK MI SIE ROZWALIL I TEMU JEST WSZYSTKO Z WIELKICH :P

Opublikowano

@NerooPPL - Dla Ciebię szachownica z wełny, schody i pare płotków co reprezętują stoły to piękno i epic?

Co do slotów możemy ustawić nieograniczoną ilość slotów i stać nas na to ale po co nam aż tyle slotów na pierwszy miesiąc?

Na serwerze nie grają 3 osoby tylko byłeś bodajże o godzinie 22:00 i jakieś 20 minut przed twoim wejśćiem było 9-12 osób. Na serwerze mamy ponad 200 zarejestrowanych kont i codziennie dochodzi około 15 nowych.

@Worms308 - Serwer był Non-Premium ale zawiedliśmy się nad nimi. Około 80% graczy to były 11 latki co tylko griefowały i nawet nic nie budowały. Kiedy serwer jest Premium tylko 1 bana za grief dałem i to pernamentnego. Widocznie gracze Non-Premium myślą że są na tyle cwani jak zmienią nick.... ale nieee! Banujemy na IP i Nick. Czasami nawet to nie poradzało ponieważ jest jakaś sznasa że gracz z Non-Premium ma zmienne IP co nam nie dało żadnej możliwośći banowania owego gracza na zawsze. Serwer powróci z Non-Premium ale jak wyjdzie stablina wersja 1.1.0 i modów które wgramy. Paczka będzie i jest na naszym forum lecz nie możemy jej tutaj umieszczić więc najpierw musisz wejść albo na naszego ts albo na serwer.

Opublikowano

@ref Zapraszamy! Można już zakładać firmy i kupować ulice! Firmy dostają dofinansowanie w zależnośći co robią (Przykład; Firmy budowlane dostają $600 tygodniowo, aby żałożyc firme musisz wpłacić $50.

Możesz także wynająć lub kupić biurowiec dla twojej firmy. Twoja firma to może być sklep np Biedronka ale musisz ją wybudować albo z dofinansowania albo z własnych surowców.

Więcej możesz znaleść na naszym forum...

Opublikowano

No, po screenach stwierdzam, że natychmiastowo muszę kupić sobie premium. MineVille, przybywam < lol2 >

_lol_signature_series__justicar_syndra_b
EU Nordic&East

Midlaner/Marksman
Actually got a little break

Opublikowano

Czy ten most nie jest pobrany z innego serwer'a ? Jak z s.mycraft.pl

Jak by się ktoś pytał jak on to zdobył to jest taki mod o nazwie World Downloader czy jakoś tak. Wchodzisz na serwer, klikasz żeby pobierało ci świat i tam gdzie pójdziesz będzie pobrany świat. Potem wchodzisz na singleplayer i masz tam cały świat. Potem WorldEdit'em czy innym programem zabierasz most i "wklejasz" na mapę świata multiplayer i już ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

@ref

Przepraszam wszystkich bardzo za to że serwer był wyłączony przez około 2 godziny.

Powodem jest to że administracja mojego hostingu była AFK przez jakąś godzine.

Później nikt nie chciał mi pomóc i jak już pomogli to powiedzieli że serwer bez pluginów lepszy...

Ale i tak ich polecam :)

Serwer już NO-PREMIUM! Ale nadal na 1.0.0 Ponieważ bukkit 1.1 nie jest jeszcze stabliny.

Jak masz już werjse 1.1 pobierz darmowe oprogramowanie

minecraft version changer

Opublikowano

Chciałbym zgłosić kandydaturę na admina .

Moje doświadczenie to:

- szeroki zakres wiedzy o bukkicie i pluginach.

- znam się na robieniu paczek pluginów.

- umiem zarządzać serwerem.

- jestem miły dla graczy i wredny dla cziterów i grieferów

- mam 16 lat

- znam amatorsko język C++ i Html5

Opublikowano

Tomci, przepraszam ale administratora nie rekrutujemy tylko wybieramy. Ewentualnie możesz się zgłośić na KidModeratora i w przyszłośći awans na Moderatora jak na taki zasłużysz. Napisz do mnie na PW i się dogadamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...