Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] STEAM

sauron987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie wiedziałem gdzie sie zapytać z tym problemem wiec wybaczcie jak cos !

Chciałbym sie zapytać jak rozwiązać gre z kontem stream tak aby można byla ja zainstalować na innym kompie ?

Pisałem do Steam ale nie dostalem odp moze zna ktos jakis e-mail czy cos w tym stylu ?

Opublikowano

Nie idzie rozwiązać kiedy wpiszesz klucz , nie ma już takiej możliwości

1 KLUCZ - 1 KONTO

Opublikowano

Nic się raczej nie rozwiązuję. Po prostu logujesz się na Steam'a na innym komputerze wyskoczy komunikat, że logujesz się z innego kompa i musisz podać specjalny kod, który wyślą ci na adres e-mail który podawałeś do konta Steam, kopiujesz ten kod wklejasz go do komunikatu, który ci się wyświetlił i już następnie zaczynasz ściągać grę na innym komputerze gdzie zostanie zapisana. Pamiętaj 1 klucz = 1 gracz w tym samym czasie.

Raczej się nie mylę. Jeśli tak to pewnie ktoś mnie poprawi. ;P

P.S.

A jeśli chodzi o całkowite rozwiązanie konta czyli nową aktywację gry z innego kompa ale tym samym kluczem to musisz napisać do STEAM, że chcesz rozwiązać gry lub grę ze swojego konta i aktywować ją na nowo z innego komputera. Tylko wtedy proszą takiego użytkownika o skan paragonu z danej gry oraz zdjęcie pudełka danej gry.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

@up

o nic nie proszą myślisz że ich to interesuje ? Ledwo co mają problem odpisać przy kradzieży konta a przy zmianie sobie konta bo tak komuś sie zachciało mają odpisywać ? W ogóle nawet na stronei steam pisze że 1 klucz przypada na 1 konto i w żaden sposób nie idzie tego zmienić .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...