Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać na FB i innym hacku jednocześnie

bamsye123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, jak grać jednocześnie z włączonym FB i multihackiem. Np. na jednym koncie jest włączone FB a na drugim expimy z multihackiem :) Widziałem kiedyś taki temat ale nie mogę go znaleźć.

Opublikowano

Ale czego nie rozumiesz? Włączasz dwa konta, na jednym multihacka na drugim fishbota, jedno z drugim się nie gryzie. Musisz tylko tylko rozkminić takiego fishbota który działa zminimalizowany, tu ci niestety nie pomogę bo od dawna fishbota nie używałem.

Opublikowano

Niestety tak się nie da. Używam injectora do włączenie FB a potem próbuję włączyć injectora do włącznia multihacka ale już nie da się odpalić injectora z powodu tego że już jest włączony na FB.

Opublikowano

Wystarczy mieć 2 osobne clienty . W jednym FB a w drugim reszta z tym musiałbyś mieć injector który zamiast nazwy pliku wymaga wybranie procesu , lub okna np taki jaki jest w Bonusswitherze

Opublikowano

Włączasz ten sam injector czy 2 rózne? Ja ostatnio grałem tak że miałem na jednym koncie na jednym kliencie odpalonego bonusswitchera od padmaka i multihacka od kamera i wszystko chodziło. Na 2 konta tez musi dać radę, fishbotów masz kilka, injectorów masz pełno, musisz pokombinować. Może ktoś inny poda ci gotowe rozwiązanie, powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...