Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do wydania 2700 rp i nie wiem na co wydać. Zastanawiałem się nad viktorem i skórką do niego lub vayne i skórką. Korci mnie tez yorick. Opłaca się w ogóle kupować postacie za RP? Jak nie to doradzcie co kupić za nie, bo nie chcę żeby się marnowały :D

Opublikowano

Nigdy nie kupuj postaci za RP po co masz tracic prawdziwe pieniadze. Grajac duzo mozesz nazbierac IP w szybkim czasie i miec skorke to niego tylko za RP.

Za RP kupuj sobie skiny i inne pierdolki.

Nie kupuj postaci za RP ale rob jak uwazasz.

themouthofabyss.png
Opublikowano

Bohatera kupisz za ip ale skina już nie ;D Więc kupuj skiny ;p

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Najlepiej skiny, albo jakieś pierdoły typu dodatkowe IP przy wygranej. Tylko nie kupuj skinów do postaci, którą nie ogarniasz, bo śmiesznie to wygląda i ludzie płaczą, że "njub" ze skórką.

7m9a.png

Opublikowano

Nie słuchaj się ich, jak chcesz to kupuj champy za RP i tak Ci się opłaca. Yorick kolejny OP champ, jeden z najbardziej focus'owanych, polecam. Skiny to sobie w dupę mogą wsadzić, bo tak to praktycznie nic nie masz, tylko wygląd, a już chyba lepiej sobie championa kupić, niż jakiś badziewny skin. Ew. IP boost, nie polecam EXP boost'a, chyba, że za darmo skądś dostaniesz.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie słuchaj się ich, jak chcesz to kupuj champy za RP i tak Ci się opłaca. Yorick kolejny OP champ, jeden z najbardziej focus'owanych, polecam. Skiny to sobie w dupę mogą wsadzić, bo tak to praktycznie nic nie masz, tylko wygląd, a już chyba lepiej sobie championa kupić, niż jakiś badziewny skin. Ew. IP boost, nie polecam EXP boost'a, chyba, że za darmo skądś dostaniesz.

Najbarsziej opłacalne jest kupowanie PZ Boostów ja kupiłem ostatnio 30x i nie żałuje ...

Opublikowano

Najbarsziej opłacalne jest kupowanie PZ Boostów ja kupiłem ostatnio 30x i nie żałuje ...

a gdzie to się patrzy razy ile jest boost? bo piszesz że kupiłeś razy 30.

Opublikowano

a gdzie to się patrzy razy ile jest boost? bo piszesz że kupiłeś razy 30.

Jest napisane obok na ile dni, bądź ile wygranych.

@2xup

Nie bardzo, chyba, że na runy zbierasz.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Dobrze gada :P

Ja tam kupuje to i to ;)

Opublikowano

Nie kupuj Ip boostów. Zapracuj sobie szybkim tempem na refach i po puaczu.

Ja nigdy nie żałuje zakupu czempionów za RP, tym bardziej że ip jest zajęte na składanie stron runek, a skinów po prostu mi się jakoś nie chce, może dlatego że nie zadecydowałem którą postacią głównie bd grał.

Chociaż podobno niektórym ludziom lepiej się gra postaciami jak mają do niego skina. Sam zadecyduj.

76561197995014005.png

Opublikowano

Jeśli chcesz kupuj sobie postacie za RP ale tylko te 3 poziomowe (które kosztują 6300 PZ / IP ) , bo te co kosztują 3150 również kosztują 975 RP i nie opłaca się ich kupować . Jeśli chcesz kupić PZ Boost'a to doradzam ci , abyś kupił tego na 3 dni (nie kupuj tych na wygrane walki , bo droższe , a jak dobrze nołlajfisz to ten boost 3 dniowy starczy na 30 wygranych gier :] ) tylko zaplanuj to sobie , np. Kup Boosta w Piątek , aby móc noł-lajfić pt.-niedz. używając w pełni Boost'a .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...